Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok/csajok/ hölgyek! Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/csajok/ hölgyek! Van olyan, hogy a jó szex felülír mindent?

Figyelt kérdés

Volt már vagy van olyan kapcsolatotok, ahol a pasi kő bunkó volt, tahó és még sorolhatnám a szinonimákat erre, na de az ágyban fantasztikus volt?

Ha volt ilyen kapcsolatotok, ne csak azt írjátok, hogy igen volt ilyen. Értelemszerűen ennél azért bővebben írjatok. Mert engem inkább az érdekelne, hogy mi mindent néztetek el neki azért, hogy cserébe „kárpótolt” a jó szexel?

Tényleg annyira jó volt (vagy épp most is az) hogy a jó szex felülír mindent?

nov. 29. 13:19
A kérdező szavazást indított:
Igen a jó szex felülír mindent!
Nem a jó szex nem elég!
Nem a legjobb a szex vele de jó ember ezért vele maradtam.
Hiába jó ember de a szexben nem tud teljesiteni, ezért el fogom hagyni. Vagy már elhagytam
8 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
A jo szextol jobb nincsen
nov. 29. 13:28
 2/7 A kérdező kommentje:
1 -es kértem hogy ennél bővebben... mert a kérdés lényege az lenne hogy mi mindent ír felül a jó szex ?
nov. 29. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Részben van, részben nincs. Aki kőbunkó azzal az ágyig sem jutsz el. Inkább olyan volt akivel az ágyban megvolt az összhang, minden klappolt, de kapcsolatot sosem kezdtem volna vele.
nov. 29. 13:42
 4/7 A kérdező kommentje:
3 -as... na és miért nem kezdtlél volna vele kapcsolatot ? Mi nem stillelt vele ?
nov. 29. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívják, hogy szexkapcsolat.

Igen, volt már szexkapcsolatom olyan férfival, aki tartós kapcsolatra nem kellett volna, mert hiányzott belőle egy csomó olyan belső érték, amelyet nélkülözhetetlennek tartok egy kapcsolathoz vagy ahhoz, hogy beleszeressek valakibe, pl.magasfokú intelligencia és műveltség, megbízhatóság, udvariasság, gyengédség, empátia, egyenesség, lovagiasság,hűség, tisztelet stb.

Viszont külsőre brutálisan jól nézett ki, ezért mágnesként vonzott és az ágyban is fantasztikus volt.

De nem írt felül semmit, szexkapcsolatban jól éreztem magam vele, aztán békében elváltak az útjaink.

nov. 29. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért szélsőségesen bunkóval nem akarnék szexelni.Olyan volt,aki nagyon jó volt az ágyban,vissza is sírom,azóta se dugott meg úgy senki.De emberként,férfiként nem tudtam volna elképzelni magam mellett.Hiányoztak belőle számomra fontos értékek.Szóval hosszútávon,nem ír felül mindent a szex.
dec. 6. 16:58
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os hosszótávon...talán nem. De rövid távon ? És ezt kérdezném mindenkitől aki eddig írt és aki ezután fog
dec. 7. 10:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!