Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szexelsz?
Figyelt kérdés
ma 06:46
A kérdező szavazást indított:
Aszexuális vagyok
Fiatal vagyok még hozzá
Már túl öreg vagyok hozzá
Én szeretnék, de a párom nem partner ebben
Nem találok normális párkapcsolatot, abban szeretném megélni a szexualitást
Még szűz vagyok
Egészségügyi problémám miatt
A párom egészségügyi problémája miatt
Egyéb
31 szavazat
1/18 Fragments of Fantasy válasza:
Egyrészt nincs párkapcsolatom, másrészt pedig jelenleg meg vagyok gyötörte ezen a téren, így csak szexet semmiképpen nem keresek.
3/18 anonim válasza:
20 as éveim elején meg próbált át vágni egy 40 es. Soha többé nem bízok senkiben. (Nem akarok gyereket)
4/18 anonim válasza:
Már nem vagyok kamasz, aki folyton dugna 😅, néha hiányzik, de annyit nem ér, hogy strapáljam magam érte, nehéz megfelelő partnert találni, akivel egy hullámhosszon vagyunk, elkapni nem akarok semmit, nem váltogatom a partnereket. (fiúcskák ne strapáljátok magatokat, hetero ffi vagyok).
5/18 anonim válasza:
Soha nem mertem nyitni a lányok felé, úgysem kellek egynek se.
6/18 anonim válasza:
Valahogyan eljutottam idáig, hogy nem jutok el odáig. Többreményű többéves kapcsolatnak lett vége, azt is ki kellett heverni több részletben, aztán sorban jöttek az egyéb kihívások és tennivalók az évek során. Két munkám van és mindig elfoglalt vagyok, egyszerűen örülök néha annak is, hogy van szabadidőm és eltölthetem, neten meg tetgidegen volt az egész ismerkedés. Bulikból meg nem jött össze, plusz van a lakásban más tényező is, ami nehezíti.
7/18 anonim válasza:
Tizenéves koromban megcsonkították a mellem, ezért ilyen okádék testi hibával már nem kellettem senkinek - és azóta már meg is öregedtem.
8/18 anonim válasza:
A privát kérdésre: Nem volt soha párkapcsolatom.
10/18 anonim válasza:
Mert feleslegesnek tartom, semennyire nem izgat...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!