Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol található olyan Bondage/bdsm szalag ami ragad is?
Figyelt kérdés
Tudom laikusként betegnek tűnik ez a kérdés, de bdsm-ben tapasztaltakat kérdezném. Olyan bondage szalagot keresnék ami nem csak önmagához tapad. Az alap önmagához tapadós nekem illúzióromboló és igazából nem is használható jól szájon. Valamilyen alternatívát keresnék ami nem túl fajdalmas, viszont "igaziként" hat. A kineziológiai szalag elég fájdalmas és fura hatásúnov. 28. 20:21
2/10 A kérdező kommentje:
A hagyományos duct tape-re gondolsz?
nov. 28. 21:37
5/10 A kérdező kommentje:
Inkább rövid roleplayben szájat leragasztani
nov. 28. 22:43
6/10 anonim válasza:
Száj leragasztására a sima szélesebb leukoplast is megteszi. A sima bondage tapaszok a bőrről leválnak. Viszont mielőtt szájt akarnál ragasztani előtte 120%-ra ismerd ki a partnered minden apró testi reakcióját, visszajelzését!!! Zsigerből, ösztönösen tudd, érezd, hogy mikor kell lazítani!
7/10 A kérdező kommentje:
Amíg nincs meg a tapasztalatunk addig nem is próbálkozunk, viszont jó tudni, hogy mihez nyúljak ha mégis úgy alakul. Úgy érzem sokkal nehezebb jól csinálni az ilyen aktusokat mint amennyire elsőre latszik. A páromnak egyébként a szovetszalag tetszik amit Aldiban is kapni, viszont erre a célra nemtudom mennyire lenne praktikus. A leukoplastot még csak sebkötésre próbáltam, de iszonyat milyen erős tud lenni, viszont nyilván bőrbarátabb
nov. 29. 02:20
8/10 anonim válasza:
#7 elsőre csak sima gag-eket használjatok, abból se a legnagyobbat.
9/10 anonim válasza:
Én inkább sima szákgolyót javasolnék elsőre, mi is ilyet használunk amin lyukak is vannak.
10/10 A kérdező kommentje:
A szajgolyoval csak annyi a gondunk hogy nem izgat minket
nov. 29. 23:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!