Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg fogom vajon bánni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogom vajon bánni?

Figyelt kérdés

Esélyem volna egy lánynál, azonban nem érzem úgy, hogy 100%-ban tetszik. Ez főleg az alkata miatt van, mert duci és alacsony. Nem azt mondom, hogy kövér, mert nem az, de nekem a magasabb, sportos alkatú lányok jönnek be. Az arca szép és a mellei is gyönyörű nagyok, de csak emiatt kihasználni és megbántani nem szeretném.

Akinek eddig mutattam azt mondták hülye vagyok, hogy kihagyom.

Lehetséges, hogy ha megkedvelném, ne adj Isten lefeküdnék vele, akkor megváltozna a véleményem?

Van tapasztalatotok ilyen téren?

nov. 28. 19:42
 1/6 Laylah ***** válasza:
92%
Inkább hagyd békén, ne okozz neki csalódást. Hosszabb távon úgyis kijönne, hogy te nem olyan nőre vágysz, mint ő.
nov. 28. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem vagy érte oda, akkor hagyd békén. Hidd el, nem arra vágyik, hogy hülyítsd, megfektesd és utána dobd, mert eleve nem is tetszett neked soha.
nov. 28. 19:52
 3/6 he84 ***** válasza:
74%
Hát kérdező, nincs olyan, hogy valaki teljesen 100%-ban tetszik, ugyanis nincs tökéletes, soha nem is lesz, hibái mindenkinek vannak kívül is, meg belül is, ezt el kell fogadni. Ha mondjuk minimum 50%-ban, vagy 60-70, 80%-ban bejön, akkor az teljesen oké. Nem szabad ideálokhoz ragaszkodni és érdemes rugalmasan esélyt adni, persze ha a másik is valóban benne van.
nov. 28. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Persze, ezzel én is tisztában vagyok. Nagyon messze vagyok én is a tökéletestől külsőre, úgyhogy semmi jogon nem várhatom el senkitől.

Egyedül csak arra gondolok ilyenkor, hogy van rajta kívül egy-két lány akik sokkal jobban vonzanak és úgy gondolom, hogy az lenne a normális, hogy olyannal jöjjek össze, aki iránt ezt érzem. Úgy tudnék maximumot nyújtani egy kapcsolatban.

nov. 28. 20:14
 5/6 cinderella_ ***** válasza:
11%
Mi van, ha ő is csak ki akarna használni? 🤔 Ahogy leírtad, nagyon finom, kis cuki lány lehet, el fog kelni hamar.
nov. 28. 20:27
 6/6 he84 ***** válasza:
Aha oké kérdező, értem. Hát akkor döntsd el. Viszont azt ne feledd, hogy sok esetben a vonzalom nem 1. randin alakul ki és nem is a 2. randin, hanem olyan is van, hogy majd idővel közben alakulhat ki pár hét, hónap múlva, olykor hamarabb is, de nem az 1. és 2. randin. Sajnos sokan ott hibáznak, hogyha nincs 1. és legalább 2. randin vonzalom, avagy szikra, akkor vagy megpróbálják leépíteni a másikat (olykor sajnos eléggé rossz módszerekkel is), vagy talán haveri, baráti viszoníban lesznek tovább, ám ez utóbbi a ritkább. Ha többen adnának jobban esélyt és azon belül türelmesen tovább ismerkedve, akkor a vonzalom nagy eséllyel több ember között kialakulna, vagy ha kicsi lenne, akkor idővel erősebb lenne. Én például a barátommal így jártam, ő rendesen, rugalmasan, türelmesen és kíváncsian állt hozzá, már vele vagyok 5 éve. Eleinte csak kicsit vonzódott hozzám, én ő hozzá közepesen (mindez az 1. és 2. talin/randin, én jobb szeretem talinak nevezni), majd együtt megbeszéltük, hogy így is folytatjuk tovább ismerkedéssel, talikkal és azon belül főleg sétákkal, meg azrt beszélgetésekkel is, aztán kiderül. Ha jól emlékszem, aztán a 3. vagy a 4. talin kezdett én bennem erősődni, ő benne továbbra is kicsi volt a vonzalom irántam, ám már eléggé kedvelt emellett, én is őt (ekkor 2-3 hete ismertük már egymást netről), mégis nyitott volt, majd a 3. vagy 4. talin már feljöhetett hozzám. Volt már bújás, ölelés, simi és így tovább, végül szex, illetve intimitás is lett belőle, mi a barátommal inkább intimitásnak szoktuk nevezni azóta is, szexnek ritkán nevezzük. Na a barátom innentől kezdett fokozatosan jobban vonzódni hozzám a kicsiből, ami már legalább olyan erős lett utána pár hét alatt, mint az én vonzalmam ő iránta. Gondoltam ezt elmondom egy ritka érdekességként, ilyen is van.
nov. 28. 20:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!