Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom vajon bánni?
Esélyem volna egy lánynál, azonban nem érzem úgy, hogy 100%-ban tetszik. Ez főleg az alkata miatt van, mert duci és alacsony. Nem azt mondom, hogy kövér, mert nem az, de nekem a magasabb, sportos alkatú lányok jönnek be. Az arca szép és a mellei is gyönyörű nagyok, de csak emiatt kihasználni és megbántani nem szeretném.
Akinek eddig mutattam azt mondták hülye vagyok, hogy kihagyom.
Lehetséges, hogy ha megkedvelném, ne adj Isten lefeküdnék vele, akkor megváltozna a véleményem?
Van tapasztalatotok ilyen téren?
Persze, ezzel én is tisztában vagyok. Nagyon messze vagyok én is a tökéletestől külsőre, úgyhogy semmi jogon nem várhatom el senkitől.
Egyedül csak arra gondolok ilyenkor, hogy van rajta kívül egy-két lány akik sokkal jobban vonzanak és úgy gondolom, hogy az lenne a normális, hogy olyannal jöjjek össze, aki iránt ezt érzem. Úgy tudnék maximumot nyújtani egy kapcsolatban.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!