Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént valaha az, hogy egy állat megerőszakolt egy embert?
Figyelt kérdés
Akár valamilyen emberszabású majom vagy más állat.nov. 28. 18:04
1/9 anonim válasza:
Régen írtak ilyen esetekről az újságok.
Hogy mennyi volt a valóságtartalma...?
2/9 anonim válasza:
Sok ilyen történet van le írva és ki tudja mennyi a valós tartalom.
3/9 anonim válasza:
Ha a nem igényelt nyalást ebbe a kategoriába sorolod, akkor hallottam ilyen történetet (amit valoságosnak gondolok).
4/9 anonim válasza:
Hát az eleve már egy jó nagy állat, aki megerőszakol egy embert..
5/9 anonim válasza:
Egy állat nem azért dominál le egy embert, hogy meg tudja erőszakolni. Az állatok nem úgy „állatok”, mint az ember.
6/9 anonim válasza:
Történetek vannak, bizonyíték annál kevesebb. Egy állatot legfeljebb trenírozással lehet erre rávenni, magától csak akkor támad emberre ha védekezik.
7/9 cinderella_ válasza:
Hogy erőszakolja meg? Kicsatolja az övét és lehúzza a nadrágját? Ez inkább fordítva szokott lenni. 🤮🤮🤮
8/9 anonim válasza:
Ha nem is kifejezetten behatolásos erőszak de kísérlete történt velem is.Takarítás közben mikor lehajoltam az agy alját porszívózni rám ugrott apu kutyája és párzó mozgást végzett rajtam a micsodáját oda dörgölte a combomhoz.Az volt a szerencsém nem csak a sort hanem bugyi is volt rajtam.Annyira sokkoló volt alig tudtam lelökdösni magamról.
9/9 anonim válasza:
#8 Banhatod, hogy bugyiban porszivoztal mert lettvolna egy hatalmas elmenyed. A kutyus nem megeroszakolni akrat hanem szeretett volna neked egy felejthetetlen elmenyt. Javaslom, hogy legkozelebb probalj meg bugyi nelkul takaritani nem banod meg, igy sokkal elvezetesebb meg a porszivozas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!