Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legemlékezetesebb sex storyaitok?
Az elso este egy bi es ket hetero novel egyutt
43F
Negatívan az, amikor a pasim anyukája előtt buktunk le, aki az ovis tanító nénim volt.
Pozitívan, pedig 3 pasis felállás.
Az első többes orgia.
Az valami mennyei volt - és qrvára fárasztó:)
Húha, ez hosszú sztori, de megpróbálom összefoglalni.
Az exemmel úgy jöttem össze, hogy érettségi után elkezdtünk beszélgetni, én pedig egy idő után elkezdtem vonzódni hozzá. Elhívtam egy randira, amire nyitott volt, viszont a randi után azt mondta, sajnos nem érez úgy irántam, ahogy én.
Azonban folytattuk a beszélgetést és egyre gyakrabban, egyre többet, egyre merészebben beszélgettünk, szexualítás is ki lett vesézve.
Nem sokkal később, kevesebb mint egy hónappal a randink után, barátilag nálam töltötte az éjszakát, pizsama party, mondtuk. Hajnalban már mindketten meztelenek voltunk.
Utána egy héttel jöttünk össze.
Nem zárult tökéletesen sajnos az a kapcsolat, rövid ideig tartott, de életem egyik legjobb pillanata volt.
A hugommal totál részegen....
Majd másnap józanul mégegyszer
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!