Mit kezdjek a smegmával? 16/F(fiú)
Figyelt kérdés
Pár éve vettem észre a makkom alatt ilyen fehér cuccost, ami kemény, és büdös a szaga. Utána jártam, hogy mi lehet az, és azt találtam, hogy az smegma.Próbáltam megoldást találni a problémára, hogy hogyan lehetne ezt a cuccost eltüntetni(nem levágni).Hallottam olyat, hogy mosd meg jobban, vagy olyat, hogy ne mosd meg rendes szappannal, mert kiszárítja a bőröd, és még rosszabb lesz.Háziorvos is csak aztmondta, hogy mossam meg jobban, és elmúlik, de ennél alaposabban már nem tudom megmosni. Már r*hadtul elegem van belőle + nagyon büdös. Valakinek nincs valami ötlete/tanácsa, hogy hogy lehetne ettől megszabadulni? Előre is, Köszönöm!nov. 27. 17:54
2/4 anonim válasza:
Ha valóban smegna és nem egyéb fertőzés, akkor a normális tisztítás hatására el kellene múlnia
Amit kipróbálhatsz, hogy veszel a gyógyszertárban Betadine-t, és azzal bekened esténként fürdés után. Ez széles spektrumú fertőtlenítő, szóval pár nap alatt segítenie kell, és használható nyálkahártyán is, tehát kenheted a makkodta. Tisztítani pedig semmi mással nem kell, mint sima szappannal.
3/4 anonim válasza:
Tessék visszahúzott bőrrel pisilni, és a cseppet a végéről wc papírral leitatni. Ne pácold a pisiben, ha eddig úgy lett volna.
4/4 anonim válasza:
Szinte ugyanígy voltam,mint Te kérdező.
A hátrahúzva hordás megoldotta ezt a problémám.
Évek óta így hordom,sokkal tisztább vagyok azóta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!