Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a folytogatós szexet,szinte már csak akkor tudok elélvezni.Sajnos kétszer eldurvult a szitu mert a párom nem tudja felfogni milyen ereje van,en viszont nem birtam kinyögni a jelszót,hogy mikor hagyja abba.Mennyire veszélyes?
Ketszer így elájultam,meg foltok maradtak a nyakamon.Meg lehet így halni? Vagy ilyesmin ne parázzak?
25/l
Szerintem ha a pasid nem bírja felfogni hogy milyen ereje van akkor most hagyjátok abba,a nyak egy nagyon érzékeny hely,én is megszoktam kérni a páromat hogy csinálja de ő tudja a határt.
Az meg hogy szinte attol tudsz elélvezni ez hosszú távon nagyon nem egészséges. Találjatok ki mást vagy beszéljétek át és ne játszadozz az életeddel.
Igen, parázz és meg lehet így halni, úgy hívják hogy fulladás. Nagyon kellemetlen mert értelemszerűen te belehalsz, ő meg megy a börtönbe, mert embert ölt.
Szerintem rohadt gyorsan el kell kezdenetek utána olvasni, hogy hogy tudjátok megélni ezt a fantáziát finoman és biztonságosan. Ezt így ne csináljátok.
En ugyan ilyen lany vagyok
Egyszeru, ne jelszot kelljen mondani hanem jel, en pl belemarok a segebe erosen akk abba hagyja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!