Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Imádom a folytogatós szexet,sz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a folytogatós szexet,szinte már csak akkor tudok elélvezni.Sajnos kétszer eldurvult a szitu mert a párom nem tudja felfogni milyen ereje van,en viszont nem birtam kinyögni a jelszót,hogy mikor hagyja abba.Mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Ketszer így elájultam,meg foltok maradtak a nyakamon.Meg lehet így halni? Vagy ilyesmin ne parázzak?

25/l

ma 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Pontos j-vel fojtogassátok egymást. Volt már, aki így megfulladt.
ma 16:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha a pasid nem bírja felfogni hogy milyen ereje van akkor most hagyjátok abba,a nyak egy nagyon érzékeny hely,én is megszoktam kérni a páromat hogy csinálja de ő tudja a határt.

Az meg hogy szinte attol tudsz elélvezni ez hosszú távon nagyon nem egészséges. Találjatok ki mást vagy beszéljétek át és ne játszadozz az életeddel.

ma 16:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Bocsi,igazad van! Nem védekezés ,de szerb az anyanyelvem.🙄
ma 16:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg lehet így halni.
ma 16:24
 5/14 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Ez nagyon veszélyes persze hogy meg lehet halni lásd azt a amerikai turista lányt aki Pesten halt meg bdsm közben
ma 16:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, parázz és meg lehet így halni, úgy hívják hogy fulladás. Nagyon kellemetlen mert értelemszerűen te belehalsz, ő meg megy a börtönbe, mert embert ölt.

Szerintem rohadt gyorsan el kell kezdenetek utána olvasni, hogy hogy tudjátok megélni ezt a fantáziát finoman és biztonságosan. Ezt így ne csináljátok.

ma 16:28
 7/14 anonim ***** válasza:
24%
Egy álomnő lehetsz.
ma 16:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
agykárosodás simán benne van
ma 17:09
 9/14 A kérdező kommentje:
7-es miert is? Mert egy perverz állat vagyok?
ma 17:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

En ugyan ilyen lany vagyok

Egyszeru, ne jelszot kelljen mondani hanem jel, en pl belemarok a segebe erosen akk abba hagyja

ma 17:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!