Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek, lányok, nők mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, lányok, nők mit szólnátok hozzá ha a pasitok, férjetek, szeretőtök haza állítani valami sexy combcsizmával hogy a hálószobában kicsit fel tuningoljátok a szexuális együttléteteket?

Figyelt kérdés

Én most rendeltem black friday alkalmából 4 tökre kedvező árú és változatos fazonú és anyagú nagyon csini csizmákat a páromnak, remélem tetszik neki is majd 😄

Még úgy ezek hiányoztak a hálószobai felszereléseinkből.

nov. 27. 12:12
 1/9 Laylah ***** válasza:
100%
Én személy szerint csodálkoznék, ha eltalálná a méretemet. :D de egyébként nyilván kipróbálnánk, aztán meglátjuk, hogy válik be ^^
nov. 27. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
És a csizma hogyan dobja fel magát az aktust? Mármint az aktus közben lelógó lábakon rajta marad...és az mit tesz hozzá majd?
nov. 27. 12:36
 3/9 A kérdező kommentje:

1-es

Hát leleményes az ember, én pár hete kérdeztem hogy mi lehet a jó mérete csizmában, szóval azért képben vagyok :D

2-es fantázia? kreativitás?

Szerepjátékokkal, már maga a puszta megjelenéssel, még ha az ember nem is fétisből eredően de felizgatja egy dögös bőr vagy lakk csizma ha a párján díszeleg.

Bizonyítottan mind a két felet egy magasabb erősebb orgazmushoz tudja juttatni :D

nov. 27. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs ezzel, bár célszerű ha nem derült égből villámcsapásként éri a kérdésed, hanem már tudja rólad hogy csizmafetisiszta vagy.
nov. 27. 12:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Jah nem, bejáratott pár vagyunk már azért e téren. :D
nov. 27. 13:02
 6/9 Laylah ***** válasza:
Mármint, nyilván nem nagy ördöngösség megnézni egy csizma talpán a méretezést, én úgy értettem, hogy nagyobb darab vagyok, szóval meglepne, ha minden ellenőrzés és próba nélkül találna olyan combcsizmát, ami feljönne rám és állna is valahogy (tehát sem kicsi, sem nagy nem lenne). :)
nov. 27. 13:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Ja értelek, hát ebben nem tudok jól fogalmazni azt gondolom.

Pátom sem egy nádszál nő szerencsémre, és neki is rég volt már utcára ilyen csizmája szóval vakon vagyok, de bízok benne hogy jók lesznek 😃

Max ha nem akkor vinted :D

nov. 27. 13:09
 8/9 Laylah ***** válasza:
Sok szerencsét! ^^
nov. 27. 13:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszii 😁
nov. 27. 13:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!