Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok, nők mit szólnátok hozzá ha a pasitok, férjetek, szeretőtök haza állítani valami sexy combcsizmával hogy a hálószobában kicsit fel tuningoljátok a szexuális együttléteteket?
Én most rendeltem black friday alkalmából 4 tökre kedvező árú és változatos fazonú és anyagú nagyon csini csizmákat a páromnak, remélem tetszik neki is majd 😄
Még úgy ezek hiányoztak a hálószobai felszereléseinkből.
1-es
Hát leleményes az ember, én pár hete kérdeztem hogy mi lehet a jó mérete csizmában, szóval azért képben vagyok :D
2-es fantázia? kreativitás?
Szerepjátékokkal, már maga a puszta megjelenéssel, még ha az ember nem is fétisből eredően de felizgatja egy dögös bőr vagy lakk csizma ha a párján díszeleg.
Bizonyítottan mind a két felet egy magasabb erősebb orgazmushoz tudja juttatni :D
Ja értelek, hát ebben nem tudok jól fogalmazni azt gondolom.
Pátom sem egy nádszál nő szerencsémre, és neki is rég volt már utcára ilyen csizmája szóval vakon vagyok, de bízok benne hogy jók lesznek 😃
Max ha nem akkor vinted :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!