Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Ti mennyit perkálnátok egy szűz nőciért?
Semennyit!
Egy exem volt szűz és nekem a átlagon felüli a farkam, két dolog volt a baj: sokkal lassabb és turelmesebb szex kellett. A másik pedig rá pár évre mikor tapasztalta hogy az enyém hol helyezkedett el és akart volna még, de zaklatás szintig ment úgy hogy volt párom akkor..
Én úgy vélem, hogy azt az érzést, hogy a nő olyan szinten bízik bennem, hogy nekem adja magát elsőnek azt pénzzel megfizetni lehetetlen. Így ha ingyen nem jutok hozzá, akkor meg sem érdemlem.
Ez nem a szüzesség misztifikálása, csupán egy tény, hogy egy érzelmi hidat nagyon nehéz felépíteni, főleg akkor, ha a lány még érintetlen. És ha erre valaki képtelen, akkor legalább ezt ne pénzért vásárolja meg.
Nem fizetnèk egy nőnek azért, hogy szexelhessek egy jót vagy rosszat.
Egyszer próbáltam ki azt, hogy fizettem egy prostinak a szexért, soha többet!
Hiába lakàson történt, de úgy éreztem, hogy nem ér ennyit egy szopás, dugás, nyalàs, hogy pénzt adjak érte.
Gondolj bele, hogy ha pl. Igényem van heti 2-3 szexre egy nővel, akkor mennyi pénzt kell szètszornom csupán azért, mert kanos vagyok?
Csak lőjunk be egy órás szexért kB 30.000 forintot. Egy hónapban csak 8-szor vegyem igénybe a prostit,az máris 240.000 forit.
Hát nem!
Akkor inkább kiverem magamnak és a pénzem is megmarad.
Ès abból a pénzből inkább ismerkedek egy normális nővel és meg van az esélyem arra, hogy tartós kapcsolatom lehet.
Semennyit.
Eddig volt már három szűz lánnyal dolgom.
Ha szeretném lenne még.
Igazából nem érdekel, hogy szűz-e, vagy sem, az érdekel, hogy élvezze a dolgot!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!