Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfi társaim! Ti mennyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim! Ti mennyit perkálnátok egy szűz nőciért?

Figyelt kérdés
nov. 26. 18:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Semennyit!

Egy exem volt szűz és nekem a átlagon felüli a farkam, két dolog volt a baj: sokkal lassabb és turelmesebb szex kellett. A másik pedig rá pár évre mikor tapasztalta hogy az enyém hol helyezkedett el és akart volna még, de zaklatás szintig ment úgy hogy volt párom akkor..

nov. 26. 18:18
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem, a férfiak miért fizetnének bármennyit is ezért. Bárki állíthatja magáról, hogy sosem érintette férfi. Én szűz vagyok olyan értelemben, hogy férfi nem járt bennem, de a hártyám már átszakadt, mert a libidióm már mióta van, így hát vastag fésűnyéltől kezdve az ubin át a hivatalos segédeszközig sokfélét kipróbáltam. Meg alapból tágulékony vagyok, elég pár perc, hogy 3-4 ujjam bent legyen. Ilyetén érzésről aligha mondaná meg bárki, hogy szűz vagyok, hiszen se vérzés, se a szűk érzés nincs meg. És ugyanezt bárki megjárhatja, max nem ennyire tágulékony. Nem akarom elhinni, hogy a hártyáért fizetnének egy valag pénzt, viszont az állítás nem feltétlen elegendő, a hártya pedig torna közben is átszakadhat.
nov. 26. 18:20
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Szűz vagyok. Hidd el nekem, senkinek nem kell szűz max a betegesen kétségbeesetteknek.
nov. 26. 18:21
 4/18 StevenUp ***** válasza:
76%

Én úgy vélem, hogy azt az érzést, hogy a nő olyan szinten bízik bennem, hogy nekem adja magát elsőnek azt pénzzel megfizetni lehetetlen. Így ha ingyen nem jutok hozzá, akkor meg sem érdemlem.

Ez nem a szüzesség misztifikálása, csupán egy tény, hogy egy érzelmi hidat nagyon nehéz felépíteni, főleg akkor, ha a lány még érintetlen. És ha erre valaki képtelen, akkor legalább ezt ne pénzért vásárolja meg.

nov. 26. 18:42
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Most már nem kellene, de amikor még szingli voltam és adódott volna ilyen alkalom, éltem volna vele. Ha a lány vonzó és ép még a szűzhártyája akkor azt mondanám úgy 200-300ezret simán.
nov. 26. 18:56
 6/18 OCSAC válasza:
100%

Nem fizetnèk egy nőnek azért, hogy szexelhessek egy jót vagy rosszat.

Egyszer próbáltam ki azt, hogy fizettem egy prostinak a szexért, soha többet!

Hiába lakàson történt, de úgy éreztem, hogy nem ér ennyit egy szopás, dugás, nyalàs, hogy pénzt adjak érte.

Gondolj bele, hogy ha pl. Igényem van heti 2-3 szexre egy nővel, akkor mennyi pénzt kell szètszornom csupán azért, mert kanos vagyok?

Csak lőjunk be egy órás szexért kB 30.000 forintot. Egy hónapban csak 8-szor vegyem igénybe a prostit,az máris 240.000 forit.

Hát nem!

Akkor inkább kiverem magamnak és a pénzem is megmarad.

Ès abból a pénzből inkább ismerkedek egy normális nővel és meg van az esélyem arra, hogy tartós kapcsolatom lehet.

nov. 26. 19:29
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
#3! Szeretem a szűz nőket! Szeretek tanító bácsi lenni! Nem, nem vagyok kétségbeesett, elkeseredett, magánakvaló pasi!
nov. 26. 19:43
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg fiatal akkor talán valamennyit, de miért fizetne bárki hogy egy síró pityigo picsat kapjon? Ha meg egy vén lúzer akkor pláne nem..
nov. 26. 19:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Semennyit, mert nem árucikk!
nov. 26. 19:55
 10/18 anonim ***** válasza:

Semennyit.

Eddig volt már három szűz lánnyal dolgom.

Ha szeretném lenne még.

Igazából nem érdekel, hogy szűz-e, vagy sem, az érdekel, hogy élvezze a dolgot!

nov. 26. 20:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!