Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik a kövér lányokat szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a kövér lányokat szereti az kívánja a szexet is velük?

Figyelt kérdés

Ha van egy barátnőtök aki kövér... ti kivánjátok vele a szexet? Vagy csak a hája érdekel?

Én elég túlsúlyos vagyok... a párom szereti is a túlsúlyt, sőtt többet is szeretne... de addig még beszélünk vagy néz nincs baj... de amint a szexre kerül a sor nem megy neki.... most ez a fétisbol fakad? Vagy mi lehet a baj...

Az önbizalmammal bem volt probléma, de már olyan szinten lehuzott ez a dolog, hogy kezdeményezni sem merek már...viszont igényem meg eléggé lenne.... valami ötletet meghallgatnék vagy valakinek ha van ilyen tapasztalata azt meghallgatnám mivel tehetném jobbá az együttléteket..

ma 13:08
 1/8 Marstündér válasza:
100%
Szerintem igen.
ma 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég kövér a feleségem.

Eszméletlenül tudom kívánni.

Dugom és nyalom a fenekét, punciját.

Legszívesebben egész nap a nagy lógós melleit szoopnám.

Imádom!!

Egyedül a lábfeje nem tetszik.. dehát istenem.

ma 13:11
 3/8 Zsoltika78 ***** válasza:
85%
Igen es igen igen.a világon a legjobb.nem lehet összehasonlítani semmivel. Az a szenvedély az a tűz. Es sokkal kedvesebbek es erzekiek. Bar lenne ilyennel szerencsém. 42F.
ma 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Volt már kövér nőm, a szex miatt imádtam a szexet, nem a hája miatt. Amúgy foggyál le.
ma 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem is kérdés. De a testalkat csak egy dolog, inkább az számít felszabadult legyen az ágyban.
ma 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki a dagadt nőket kedveli az dugni is akarja. A pasid a még nálad is kövérebb nőkre gerjed ezért akar hízlalni.
ma 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen
ma 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván a szex is fontos, meg hogy jó, esztétikus legyen számomra a teste. :) Én az extrém kövér lányokat is szeretem, de nem elvárás, csak legyen olyan legalább 80-90kg.
ma 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!