Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sok cuckold pár van?
Figyelt kérdés
A környezetemben egyet se ismerek, de itt a gyakorin napi két kérdés és több tucat válasz gyakorló pároktól. Ez valid vagy sokan kamura válaszolgatnak?nov. 25. 17:31
1/12 anonim 

válasza:

Itt semmi sem az aminket látszik, főképp álmodozások vannak. Kérdések amikre hátha rákap egy egy hölgy és ír privit a pasinak vagy hátha válaszol egy egy lány olyan kérdésre és megrohamozzák privikkel a pasik szex reményében szóval itt minden taktika és kamu a szex reményének érdekében... :(
2/12 anonim 

válasza:

Nekem is van egy lánybarátom akivel gyerekkorunk óta lelki barátok is vagyunk.
Nem tudom, hogy ez amit ők csinálnak cuckold-e, de egy párhoz csatlakozott és fura dolgokat csinálnak🤨
3/12 anonim 

válasza:

Nem tanácsos a gyakoriból kiindulni, mert sok az anonim hozzászóló. Simán megtehetik, hogy az egyik kérdés alá a falu bikájaként, a másik alá egy ezermester nőként, a harmadik alá szenvedő családosként, és a negyedik alá egy nagyképű egyedülállóként osztják az észt attól függően, hogy éppen melyik kérdés alatt melyik hangzik jobban.
4/12 anonim 

válasza:

Csak álmodozni járnak ide, akik ebben a témában nyilatkoznak.
5/12 anonim 

válasza:

Teljesen egyetértek a 3. válaszolóval. Név szerint is tudnék ilyet mondani...
6/12 anonim 

válasza:

Miután kb. mindenki megunja a párját, könnyen előfordulhat ez.
7/12 anonim 

válasza:

Sokan álmodoznak erről, belevágni kevesebben mernek.
Egyébként az ember szexuálisan alapból nem monogám, úgyhogy nem csoda igazából, hogy ráunnak egymásra egy idő után.
Aztán, hogy a nyitásnak melyik verzióját választják azt nekik kell tudni.
De az alapkérdésre a válasz, sokakat izgat, de meglépni nem biztos, hogy meg merik, ezért látod, hogy sokan vannak, de igazából csak fantázia szinten!
8/12 anonim 

válasza:

Én megfogom dugatni az asszonyt másokkal ha addig élek is. :P
9/12 mikeXxX 

válasza:

1-2 lehet igazi is amennyi féle ember van a mai világban de szerintem is a legtöbb csak troll.
10/12 anonim 

válasza:

Sokkal több ilyen pár van ,de nem vállalják nyilvánosan.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!