Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennél közös nyilvános masztiban?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy próbafülke két oldalán. Vagy akár egy próbafülkében.
És ha igen, akkor te lányként csak lánnyal vagy fiúval is, illetve te fiúként csak fiúval vagy lánnyal is?
nov. 25. 16:49
1/13 anonim 

válasza:

En igen . es szivesen vernem ugy is hogy egy lany nezki pl kocsiban
3/13 anonim 

válasza:

Fiú vagyok és fiúval és lánnyal is csinálnám.
4/13 anonim 

válasza:

Fiú vagyok, csak lánnyal. Akár neten is.
5/13 anonim 

válasza:

Férfi vagyok, elsősorban lánnyal, de akár fiúval is.
8/13 anonim 

válasza:

Lánnyal simán,kocsiban is akár egy kihalt úton menet közben is.😀 Őrülten izgi lenne! Akit érdekel ez lányok,hölgyeim írhattok. Bizalmasan diszkréten!😊🥰
9/13 anonim 

válasza:

Fiukent mondom, hogy fiuval es lannyal is benne lennek. Annyira nyilvanos azert ne legyen, hogy barki mas meglathasson.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!