Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez megvetendő? Szabad ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megvetendő? Szabad ilyet?

Figyelt kérdés

Kb. 5 perce mentem el kétszer is egy vasútállomás mosdójának egyik fülkéjében. Most meg úgy utazok tovább a csatlakozásommal, mintha mi sem történt volna. Szabad ilyet? Nem azt mondom, nyilván senki más nem volt bent, ettől függetlenül totál csendben meg ilyesmik, viszont valahol mégis undorítónak érzem magam. Más utasok sietve elvégzik a dolgukat, rohannak tovább, én meg itt élvezkedek. Valahol undorítónak érzem magam. Nem is erre való egy wc...Életemben nem maszturbáltam még házon kívül, talán így is kellett volna maradnia. Ez nagyon abszurd, de úgy érzem, bepiszkítottam az emberek szép világát ezzel. Otthon kellett volna hagynom a "kanosságom" xd (lány vagyok na mind1)

Szóval hogy ez mennyire megvetendő? Ezért büntetést érdemelnék szerintem.

nov. 25. 15:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tom 1 hét zárdát💀💀
nov. 25. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Apácáknál?
nov. 25. 16:28
 13/14 cinderella_ ***** válasza:
39%
Tanulj meg uralkodni magadon. 🤔
nov. 25. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Na én meg erdobe vertem már ki nem is egyszer

Meg munkahely wc-be

nov. 25. 18:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!