Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után hányinger normális?
Figyelt kérdés
Szex utan par perccel ram jott a hanyinger es nem volt meg ilyen szoval nem tudom normalis e. Nem izgultam meg semmi. Egyebkent most ez nagyon sokaig tartott meg kicsit durvabb is volt neha kicsit fajt is.tegnap 21:47
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt mar ilyen, egy kemenyebb oral utan. De nem surun
3/6 cinderella_ válasza:
Majonézes salátát ettél előtte? Engedd ki. 🤢🤭
4/6 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha nagyon el van húzva az aktus (több mint 1 óra), a pulzusom addig ugye végig magas, meg többnyire gyorsabban veszem a levegőt szinte végig. Olyankor mindig ha “lenyugszok” akkor hányingerem lesz.
N
5/6 anonim válasza:
Ha nagyon ronda volt a partner normális.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!