Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Okozhatja ezt a hugycsőtágítás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhatja ezt a hugycsőtágítás?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves fiú vagyok (számomra ez egy fétis, ez okoz nekem örömet ée kielégülést) kb 6 éve mondhatni napi szinten használok húgycsőtágító készletet ( kifejezetten erre a célre gyartva orvosi acélbó) jelelnelg a 18mm-es vastagságú rúdnál tartok, amely teljes hosszában felmegy a péniszemben. Az utóbbi időben pedig azt vettem eszre, hogy vizelésnél a végén egy adag vizelet a péniszemben marad valahogy amelyet kézzel kell alaposan kipréselnem belőle, masképp idővel folyik ki a nadrágomba természetesen. Ejakulációnál is hasonló a helyzet az ondó egyszerűen csak kifolyik és érzem hogy még van benne valamennyi amely magátol nem jön ki csak ha jó alaposan kipréselem. Valaki aki esetleg hasonló dolgokban jártas tapasztalt már hasonlót, a segítő szándékú válaszokat köszönöm:)
tegnap 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy attól van

Szerintem ez mindenkinél így működik (legalábbis nekem ez a talasztalat)

tegnap 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes kérdés.
tegnap 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném.
tegnap 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem attól van. Nem a húgycső tartja vissza a vizeletet, hanem a prosztata körüli simaizmok. Olyan mélyre meg gondolom nem toltad fel a tágítót :D (nem is tudnál egy merev tágítót feltolni mert van a húgycsőben előtte "kanyar").
ma 02:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!