Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi T gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi T gondoltok erről?

Figyelt kérdés
"A barátnőmmel, akivel 2 éve vagyok együtt, amikor senki nem volt otthon, csak apám meg a barátnőm, azt mondta neki, hogy ha lefekszik vele, akkor megvédi a tesóimtól, mert nem bírják egymást. Én már nem bírom elviselni, ezért elköltöztem otthonról. Csak ki akarom írni, mert így tudom kiadni magamból, mert már nem tudom, mit csináljak. Neki akartam menni, de nem volt otthon, amikor a barátnőm elmondta."
nov. 24. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne megvédeni a testvéreidtől?
nov. 24. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
mert nem bírják mert mi cigányok vagyunk ö meg magyar és így nem bírják őt a tesoim
nov. 24. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Te elköltöztél, a csajod maradt és mostmár apád dugja?

Lehet a tesóiddal is kibékül majd.

nov. 24. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak velem jött el nem barát azal a kis fa***** val ott
nov. 24. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!