Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz lenne elmenni egy erotikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne elmenni egy erotikus masszőzhöz, ráadásul ezzel az igénnyel?

Figyelt kérdés

Szóval, már egy jó ideje gondolkodok azon, hogy elmegyek egy erotikus massszázsra. Eléggé feszült vagyok és sok mindenből elegem van már, főleg így év végére. Rengeteget stresszelek és ami egyre inkább nyomaszt, hogy nem igazán tudom megélni a lábfétises vágyaimat. Vagyis igazából sose volt rá lehetőségem még.

Nem voltam még se ilyen, se normál masszázson. Kapcsolatra nem látok esélyt a közeljövőben, főleg olyanra aki nem retten el a lábfétistől, ezért gondoltam, hogy kipróbálok egy ilyen masszázst és összekötném a kellemest a hasznossal, mert nagyon stresszes vagyok.

R**zlányokon nézelődök, bármekkora szégyen is.. és nyilvánvalóan egy igényesebb, kulturált hölgyhöz mennék, nem egy lepukkant útszélihez. Mire kell számítsak? Hogy néz ki egy ilyen masszázs? Szinte mindenkinél ott van a Lábimádat (és főleg masszázs lányok foglalkoznak fétisekkel), így gondolom nem lehet probléma, ha az erotikus részénél a talpaival, lábfejével foglalkoznék inkább, nem a "tipikus" részekkel.

Előre is köszönöm, ha valaki a saját tapasztalatát is leírná!

24f

nov. 24. 11:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#10 Nem voltam még. Nincs meg hozzá a bátorságom.. :D Nem is annyira foglalkoztam most vele a dolgaim miatt.
dec. 5. 18:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!