Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem telefonján rosszlányok kontaktok vannak. Lekértem a részletes hívás listáját, tele van a prostituáltak hívásával. Van egy egy hívás ( picivel több mint 1 perc ) illetve ugyanannak a számnak a hívása félóra különbséggel?
Figyelt kérdés
Ezen mit lehet tagadni ?tegnap 22:06
2/9 anonim válasza:
Vajon egy nős pasi miért jár kurvázni? Előbb ezt a kérdést tedd fel saját magadnak, mielőtt neki bármit is... 😉
3/9 A kérdező kommentje:
Egyes válaszoló : igen tagadta
Ketteske! Kommunikálni kellett volna , nem betegséget hazahozni, hanem kulturáltan elválni.
tegnap 22:12
4/9 anonim válasza:
Neked nem fogják kiadni más híváslistáját :)
5/9 anonim válasza:
"Kommunikálni kellett volna , nem betegséget hazahozni, hanem kulturáltan elválni."
Ebből nekem az jött le hogy a házasságotok már ettől függetlenül régen véget ért. De most legalább mondhatod hogy miatta lesz a válás.
7/9 anonim válasza:
Nekem is gyanús a sztori.
1. Híváslistát nem adnak ki csak úgy.
2. Hogy azonosítottad be a számokat? Egyenként végignézted? Az oldalon rengeteg hirdető és szám van, ahogy a telefonban is több szám volt. Elég melós.
3. Ha hazavitt valami betegséget, miért foglalkoztál a számokkal? A nemi betegség egyértelműbb bizonyíték.
8/9 cinderella_ válasza:
Hívd végig a számokat és mond el, hogy a férjed terjeszt valamit. 😅
9/9 anonim válasza:
3. Hazavitt és átadott neked valamilyen betegséget?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!