Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Libidó csökkenés?
Úgy érzem, hogy ciklikusan lobban fel, majd hagy alá a libidóm. Kb egy hónap alatt.
A múlt héten például eléggé magasnak érzetem. Egyetembre menet buszon is, illetve az órák alatt is elő-elő fordult az erekció. Nem is beszélve arról, hogy ez reggel is megtörtént.
Azonban a napokban ez (újra) megváltozott. Reggel sem értem hogy jelentkeznek ott lent valami, illetve az önkielégítést sem kívánom. Pedig az eddigi napi 1 ről leszoktam heti 1-2-re. De így sem érzem magamat elégnek.
Nem is beszélve arról, hogy van egy nyamvatt fétisem is, amely a ciklusoknak megfelelően nyomja el a szexuális vágyamat. A férfi hajvágást érinti ez a fétis. Sokáig sajnos azt hittem magamról, hogy emiatt meleg vagyok, de "kiderült" hogy nem erről van szó. Szóval hogy tiszta legyen, a lányokra bukok. Azonban míg a libidóm tetőzésekor (pár nappal ezelőtt), teljesen rájuk voltam állva, most csak megnézem őket, de semmi több.
Nincs barátnőm se, de vágynék rá. Nem tudom ez segítene e rajta. Ahogy láttam másoknál, ez a párkapcsolatokban is előfordul.
Annyi lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, higy ez normális? Azért itt teszem fel ezt a kérdést, mert ezt máshol nem igazán tudom megkérdezni. A tapasztalatokra lennék kíváncsi.
(21/F)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!