Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltek a pin_ától?
Figyelt kérdés
vagy volt már olyan féltetek tőle? esetleg kellet volnanov. 23. 12:49
11/20 anonim válasza:
Legelső alkalommal kicsit izgultam, hogy nehogy véletlen olyat csináljak, amivel magamra haragítom. De aztán addig simogattam és puszilgattam, hogy teljesen megkönnyezte és megnyílt számomra.
12/20 anonim válasza:
#10 Légyszi írd már meg, milyen ez a puncikobold? Nekem puncim van de még nem taliztam a kobolddal.😀 Talán fiatalságom az oka.😀
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Héha a hatalmas nagy húsos pinanatol:) de megkuzdok vele.kardélre hányom:)
15/20 anonim válasza:
#13. Köszönöm szépen. Most már mindent értek. Szerencsére ez csak amcsi szokás lehet, mifelénk még nem hallottam, a bnőim sem mesélték.🤣 12 voltam
16/20 anonim válasza:
Nem! Szeretem simogatni, puszilgatni, kinyalni élvezésig. f.
17/20 anonim válasza:
Én nekem van pinám, de ha pi_nám lenne attól szerintem rettegnék... Már a gondolat is rossz..
18/20 anonim válasza:
Egytől féltem csak.
Átlagos vagyok minden szempontból.
De volt egy csaj aki szinte az összes partnerét kitárgyalta másoknak.
Ennek kicsi volt, az meg nem bírta sokáig. Stb.
Na őt kihagytam.
19/20 Senior Séf válasza:
Sosem féltem, pedig mindig elbaszták a farkam rugóját...
20/20 anonim válasza:
félek, azt hiszem, hogy nyílt seb és leragasztom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!