Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen helyzetben láttátok meg véletlenül idegen pasi farkát? Vagy olyanét, aki nem a pasitok
Figyelt kérdés
nov. 23. 07:25
2/19 anonim válasza:
Legutóbb kutyasétáltatás közben láttam egy srácot pisilni a parkban. Szép méretes farka volt, tetszett!
De láttam már meg barátnőm pasijának is véletlenül, mikor náluk voltam, ő pedig kijött pucéran a fürdőszobából, mert nem tudta hogy ott vagyok. Neki sem volt csúnya. Nedves is lettem a látványától.
3/19 anonim válasza:
Házibulin mosdóban
Túrázás közben az erdőben
Strandon öltözőben
4/19 anonim válasza:
ő nem ribi, csak egy pasi, aki fantáziálgat!
5/19 anonim válasza:
Osztálykiránduláson, de szerintem a pasi részéről nem volt annyira véletlen.
Egy másik alkalommal egy buliban.
6/19 anonim válasza:
Annyira nem voltak véletlenek azok a szituk. Nudista strandon elég sokat láttam, mindenfélét. Meg ottalvós osztálykiránduláson, éjszakai meztelen csobbanás, 3fiú 3lány. 18L
7/19 anonim válasza:
A többi srác szivatásból lefogta és leszedte a ruhát az egyik osztálytársunkról táborban :) hát így.
8/19 anonim válasza:
Persze kettes, annyira érződik hogy pasi vagy. Pisilés közben méretes farok ? Lankadtan a 10 centi is már jó.
10/19 anonim válasza:
Szaunában rengeteg pasi farkát látom, de ennek semmi köze sincs a szexualításhoz. Nem is érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!