Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok? Voltatok már swinger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok? Voltatok már swinger klubban? Milyen elhatározás alapján? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Hogy érdemes menni csajjal vagy pasikent egyedul? Milyen lanyok vannak?

nov. 23. 06:48
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

ne csajokat kérdezz hanem 50-60 feletti nőket, azok járnak oda,

fiatal csajok nek járnak

nov. 23. 06:50
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
swinger többnyire már az idősebb korosztály játék tere. Itt is azoké kik agyilag elég érettek. A 30-40-50 éves korosztály jár le rendszeresen. Persze biztos van elenyésző kis kivétel.
nov. 23. 07:11
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Igen voltam, ráadásul egyedül.

A hely tulajdonosa hívott meg, fizetett vendég voltam.

nov. 23. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

3

Annyira nőhiány van hogy még fizetnek is egy ilyen ronda csajnak... :D

nov. 23. 08:07
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

A férjemmel voltunk, az ő ötlete volt de engem is érdekelt hogy milyen. Előre tisztáztuk hogy csak egymással leszünk, max ha szimpi párral találkozunk privátban folytatjuk majd külön.

Mi 30 körüliek vagyunk én Pat évvel alatta férjem ugyanennyivel fölötte.

De még így sem mi voltunk a legfiatalabbak. Volt 2-3 20 körüli pár és még 3 olyan akik korban inkább ránk hasonlítottak.

Jó élmény volt, jókat beszélgettünk és érdekes volt közvetlenül mások mellett szexelni vagy épp nézni ahogy mások szexelnek.

Mi olyan programon voltunk ahová csak párokat engedték be (vagy párban érkezőket, de ilyenkor távozni is párban kellett).

Ahol mi voltunk (tiktak) oda korlátozzák a pasikat hogy mennyi mehet be ami szerintem teljesen jó is. Így egyedülálló pasiként nehéz bejutni.

Akikkel mi beszélgettünk nők ők jól néztek ki, férjem mindegyikükkel szexelt volna ha adódik rá alkalom. Az idősebb 40-50 körüli nők is abszolút jól tartották magukat, köztük is volt akin megakadt a szeme.

Persze volt egy-ket elhízott pár is de nem volt zavaró mert magunkkal és akikkel beszélgettünk foglalkoztunk.

Szerintem érdemes egyszer kipróbálni ha megteheted, viszont szerencse függő hogy milyen emberek lesznek.

nov. 23. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
25%

"Ahol mi voltunk (tiktak) oda korlátozzák a pasikat hogy mennyi mehet be ami szerintem teljesen jó is."

Ez undorító... és akkor még a nők harcolnak az egyenlőségért.

A másik pedig, nem kapott a férjed egy jó nőt sem?! :DD

Ez nőként nem esik neked szarul, hogy ennyire nem kell a pasid a nőknek? :D

nov. 23. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Nem feltétlenül de kellenek a szűrők és igenis kell egy arányt tartani. Mert ha minden férfi jelentkezőt be engednének, akkor egyik a feszültség ami megnőne, a másik pedig, hogy egy idő után csak pasik lézengnének a klubban, mellette egy két pár.

nov. 23. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Korosztály: teljesen vegyes, a többség 30-50 közötti, de vannak 20-as és 50 feletti párok is. Pont úgy mint egy strandon, ott is van mindenféle korosztály (és kinézet) egyaránt.

A színvonal, összetétel klubokként változik. 4 public (nem meghívásos) klub van Bp-n és 4-5 nagyobb, rendszeres időközönként megtartott privát rendezvény (ezekből van kisebb 15-20 fős és 80-100 fős egyaránt).

Hogy érdemes menni? Ahogy tudsz :) Ha van párod ÉS szeretne ő is részt venni a mókában akkor egyértelmű, hogy párban, de szólóként is lehet menni (kivéve az un. páros napok, amikor csak párok mehetnek). Szóló pasik számát mindenhol korlátozzák, van ahol kevésbé (és erős pasitöbbség van), van ahol meg nagyon és kb. 1:1 a nemek aránya.

nov. 23. 12:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Gondolom az érdekel, hogy mire számíthatsz szóló pasiként. Nos, ha tudsz "csajozni" akkor kánaán :) Ha nem tudsz, de legalább egy átlag szintet megüt a kinézeted ÉS normálisan kezdeményezel akkor a nagyobb többesekbe tudsz beszállni x. játékosnak.

Ha azt várod, hogy szóló nők tömegei rádvetik magukat akkor csalódni fogsz. Ilyen még egy klubban sincs! Ott is szimpátia alapján működik a dolog, s a nem az nemet jelent! A szóló nőknek meg aranybánya, rájuk hajt mindenki, a szóló pasik, a párok, de még a szóló biszex nők is. Válogathatnak a lehetőségek közül.

Mielőtt viszont bárhova mennél olvasd el a klubok oldalán lévő etikettet!!! (s tartsd is be, különben kivágnak)

nov. 23. 12:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!