Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Arról mi a véleményetek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arról mi a véleményetek hogy a dominám annyira szeret, hogy rosszakat terjeszt rólam más domináknál hogy ne vállaljanak és csak az övé legyek?

Figyelt kérdés
nov. 23. 03:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nagyszerű, köszönjük.
nov. 23. 04:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel a magánügyed.
nov. 23. 07:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha jó domina lenne, simán megtiltaná a többieknek hogy veled foglalkozzanak.
dec. 25. 11:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Na de akkor az összes jó domina megtiltja egymásnak?
dec. 29. 07:35
 5/13 anonim ***** válasza:

4

Ezt nem tudom, én a feleségemből indulok ki aki egy elég domináns nő. És azt szokta mondani, hogy ami az övé az az övé, és nem közösködne másik csajjal. De volt olyan hogy egy ismerős csaj mondott nekem valamit hogy csináljak meg neki, és neki is megtiltotta mondván hogy az ő férje vagyok, majd ő parancsolgat nekem.

dec. 29. 13:07
 6/13 A kérdező kommentje:
De itt nincs tulajdonjog
dec. 29. 15:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk elvileg egy házasságban se
dec. 29. 15:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerinted, ha két dominád van akkor vagy egyik se tud dominálni vagy az egyik a másikat is dominálja. Most gondolj bele egy példa, Az egyik azt mondja két órára legyél nála, de te még a másiknál vagy, mert ő azt mondja hogy még nem fejezte be. Akkor hogy reagálsz? Ha maradsz és a másik dominádnak őszintén beszámolsz róla, akkor egyértelművé teszed hogy az a "fődominád" aki miatt nem tudtál odaérni. Így ő csak a második az irányításban, de nyilván ha elmondod annak aki marasztal hogy mi a szitu és neked menned kell, és elmész, akkor meg ugyan ez van fordítva. Sőt előbb utóbb a női egójuk erre még rá is játszana, hogy megmutassák a másiknak hogy ki a főnök.
dec. 29. 20:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Csak a szeánsz alatt domina a domina. Utána már nem szólhat bele az életembe.
dec. 30. 00:34
 10/13 anonim ***** válasza:

9

Ezek szerint csak a pénz kell neki, szóval teljesen üzletszerű. De mi van ha ezt úgy akarnád játszani hogy a hétköznapjaidat is uralnák?

dec. 30. 08:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!