Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Lehetek terhes ha november 1.-én csináltuk előszőr de nem ment belém csak hozzám érintette ( a felső és alsó részhez is). Ezt többszőr is megcsináltuk ebben a hónapban, nem élvezett belém, nem ment belém max hüvelyem legelejébe egy ilyen 1-2 centire de nem élvezett belém se rám. A menzeszem 1-2 napja késik legutóbb 10 napot késett viszont most hogy ez megtörtént kezdek aggódni. Ugye ez az egész 3 hete volt és tegnap, tegnap előtt fájt az alhasam mintha meg akarna jönni de mégsem jött meg. Tegnap fürdés előtt tornáztam és megnyújtottam az alhasam (éreztem hogy nyúlik rendesen) ma meg már egyáltalán nem fájt. Szerintetek terhes vagyok? Vagy ha nem akkor mennyi az esélye annak hogy így teherbe lehet esni?

nov. 22. 20:50
1 2
 1/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
66%

Nem vagy terhes. Így pedig 0 a teherbeesés esélye.

N

nov. 22. 20:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem bele írni hogy én elélveztem amikor nekem fent csinálta
nov. 22. 21:01
 3/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:

“Fent”. A csiklódnál? Ennek mi köze ehhez az egészhez? A te csiklóorgazmusod nem termel spermát, spermiumot. A hüvelyedbe pedig nem került bele. Mégis hogy lehetnél terhes?

nov. 22. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
"hüvelyed legelejébe, max 1-2 centire ment csak bele"... Ezt értelmezni nem tudom, csak annyira tette be a péniszét vagy csak annyira bent ment el? Nem mindegy😄
nov. 22. 21:15
 5/11 A kérdező kommentje:
21:15 csak annyira tette be a péniszét
nov. 22. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Itt tart a magyar biológiaoktatás :)

Kívülről egy vödörrel rádönthetnek nem leszel terhes. A méhszáj közelébe kell kerülnie az életképes spermiumsejtnek. Magától egyik sem kúszik fel (nem túl barátságos részükre a hüvely ph-ja). Ha kicsit teszi be nem gond, ha viszont teljesen... hát ja az előváladékban is szokott lenni spermiumsejt, szóval onnantól lutri.

nov. 22. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
pár hónapon belül kiderül :D
nov. 22. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha valóban ennyi volt csak akkor nem.
nov. 23. 07:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Magyarországi oktatási szint 2024.

Csoda hogy egyedül nem pisálod magad össze, mert nem tudod hogy kell visszatartani.

nov. 23. 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Még mindig abbol áll a sulis felvilágosítás hogy mutatnak egy bolog magzatot akit a gonosz szívtelen anyja meggyilkolt ezért ne szexeljen soha senki?

Légyszives vagy ne csináld vagy olvass utána hogy működik a szaporodás

nov. 23. 18:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!