Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5/18 anonim válasza:
Akinek nagyon erős önértékelési zavara van annak a szemében az. Normális kiegyensúlyozott embernél meg nem.
6/18 anonim válasza:
Régebben láttam egy filmet.
Ott volt olyan, hogy a nő veszélyeztetett terhes volt, és a férfit száműzte a pincébe. Az meg szerencsétlen elkezdett festegetni.
Csak sima tájképeket csinált.
A nő egyszer lement, és amikor látta, mi történt, visítva széttépte az összes képet.
NA, SZERINTED minek vette ezeket?
Szóval sok mindent lehet megcsalásnak venni. De értelmes ember megáll ott, hogy csak MÁSIK emberrel lesz megcsalás belőle, és fejben, meg eszközzel, stb. - NEM lehet megcsalni.
8/18 anonim válasza:
Igen mert mas no izgat fel és nem a parod
9/18 anonim válasza:
De az még csak a kereszténységben baj, és még ott sem megcsalás! Jézus azt mondta erről, hogy OLYAN, MINTHA megcsalás lenne! De még nem az!
10/18 anonim válasza:
Nem.
Ha x ideig nem látjuk egymást akkor én is szoktam, ő is szokott
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!