Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan találjak magamnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak magamnak alkalmi szexpartnert? 27N

Figyelt kérdés

Volt már korábban ilyenem, pont mikor nem igazán kellett volna, de viszont most olyan élethelyzetben vagyok hogy kapcsolatot nem igazán tudok meg engedni magamnak leginkább a munkám miatt, viszont szükségleteim nekem is vannak...

Lényeg hogy kollégáim közül biztos nem, és a baráti körömből sem akarok ilyesmibe bonyolodni, valaki olyan aki teljesen független az ismeretségi körömtől, leginkább lányok válasza érdekelne

nov. 22. 19:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom merre laksz, de a Tinder még mindig jó megoldás lehet. Főleg csajként :D
nov. 22. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
Hol laksz?
nov. 23. 11:41
 13/13 anonim ***** válasza:
81%
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok csak férfiként. Persze az én helyzetem sokkal de sokkal nehezebb. Viszont a te részedről közel sem olyan bonyolult és nehéz mint ahogy te gondolod. Simán el tudsz menni egy szórakozó helyre és ott ismerkedni más emberekkel. Nőként ez kb 9/10 sikerességi ráta, hogy eljuss beszélgetésig ott élőben, hogy megismerd. De ha erre nincs időd ott a Tinder. Hidd el annyi ember közül tudsz majd válogatni, hogy nem fogsz tudni dönteni…
nov. 24. 08:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!