Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Budapesten valahol van lehetős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten valahol van lehetőség szexgép kipróbálására?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy most sokan egy beteg perverz ringyónak fognak tartani, de sajnos én ilyen vagyok.

Én ezeket szeretem, az extrákat, és már egyre felkapottabb lett ez a szerkezet, és őszintén szólva nagyon kipróbálnám már.

Az, hogy vegyek magamnak, sajnos nem opció, mert nagyon kicsi a lakásom, és konkrétan a szoba közepén kívül sehol nem tudnám tartani.

Valaki tud erről valamit, hogy esetleg itt Pesten van-e lehetőség kipróbálni?

24/L.

nov. 22. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
Az nem lenne opció ha egy pasi rendesen megdugna? 😀
nov. 22. 17:17
 2/14 cinderella_ ***** válasza:
30%
Biztos van egy "pár", akik szívesen vendégül látnának, csak akad az egyikük lakásában.
nov. 22. 17:18
 3/14 cinderella_ ***** válasza:
0%

Ennyire? Egy pasi se bírná. 😅🤭

nov. 22. 17:19
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
#3 Fogadunk? 😏
nov. 22. 17:21
 5/14 cinderella_ ***** válasza:
72%

Hányan nyertek már gép ellen? 🤔

Majd a kérdező megírja nekünk, ha kipróbálta. 🫢

nov. 22. 17:29
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Nem szabad ám összepuncinedvezni a szexgépet! Azt valaki még meg fogja vásárolni, és gyári állapotban kell legyen. De ha lenne szexgép kölcsönző, akkor vajon az emberek az élvezetért cserébe bevállalnák, hogy korábban más használta ugyanarra azt a gépet? Kérdező, te pl bevállalnád?
nov. 22. 18:13
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

A nőgyógyászati szondát több ezer nőnek dugták már fel, és közülük sokuk valamilyen betegség miatt mentek oda, mégsem dobják a kukába.

Óvszert lehet használni.

nov. 22. 18:25
 8/14 cinderella_ ***** válasza:
55%

Csak maga a kuki lesz össze puncinedvezve, az még nem akkora költség. Viheti a sajátját. 🫢

nov. 22. 18:36
 9/14 anonim ***** válasza:
33%

Ha megoldom a kérdést akkor nézhetem ?

F

nov. 22. 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
Keress olyat akinek van. Hátha... Nekem pl pont van egy.
nov. 22. 22:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!