Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvosi kezelés létezik a zavaró és fájdalmasan sok merevedésre?
Figyelt kérdés
Hiába az önkielégítés és szex, sokszor utána is azonnal kemény merevedésem van.
Kiadós 3 menetes aktus után már nem, de eltelik 1 óra és utána megint fájdalmasan merev ha csak egy picit is lányra gondolok.
Napokat egyáltalán nem tudok kihagyni mert akkor már annyira feszül, hogy vörös és szinte csípő fájdalom van.
Jelenleg napjában 15-20 alkalommal maszturbálok.
Lehet ezt valahogy kezelni?
Egy sima pisilés is kényelmetlen, mert nehezen megy. Mit tegyek?
ma 04:42
1/9 menta34 válasza:
Szedsz valami vitamint, étrend kiegészítőt, stb.?
2/9 A kérdező kommentje:
Vitaminokat csak, de pelyhes pötsű korom óta ilyen.
ma 05:21
3/9 anonim válasza:
Orvos
Nem artana elmenni mert a penisz szovetei nem wkkora terhelesre vannak kitalava ebbol gond is lehet!
5/9 anonim válasza:
Gondolom egy tizenéves, hormonfűtött tinisrác vagy, azoknak áll állandóan, még a szellőtől is a farka. Majd kinövöd, nyugi, 30 felé már csak max reggelente lesz merevedésed, az se mindig, vagy napi max pár perc. Napi 15-20 maszturbálás meg szerintem már az a szint, ami betegesnek mondható.
6/9 A kérdező kommentje:
41 éves vagyok
ma 10:30
7/9 anonim válasza:
6# Nekem 27 évesen lekonyul már, neked meg 41 évesen áll folyamatosan és napi 20-szor kivered? Ha csak nem szedsz viagrát, nehezen tudom ezt elképzelni...
8/9 anonim válasza:
27 évesen azért elég korai szerintem, hogy lekonyuljon, én 38 vagyok és 2 menet után konyul le leghamarabb, de előfordul a 3 menet is kemény merevedéssel.
9/9 A kérdező kommentje:
Pedig ìgy van. Szerinted magamtól kitalálnèk ilyesmit?
ma 13:26
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!