Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek még hasfétise?
Figyelt kérdés
28/F hasfétises vagyok :D
Ha az utcán látok egy férfit akinek van egy kis (vagy egy nagyobb) pocakja akkor megnézem.
Valahogy nagyon bejön ha van egy kis pocak egy férfin, persze normális keretek között, mert van egy határ ami már gusztustalan vagy nagyon egészségtelen!
De egy plusz 5-10kg még szerintem jól is néz ki :)
Nekem is van pocakom és télén általában feljön még 5-7 kg pluszba ami meg is látszik.
Ki van még így ezzel?
Ha lehet kort is írjatok.
Köszönöm, ha normális választ írtál!
nov. 21. 21:44
1/2 anonim válasza:
En lany vagyok (tudom, hogy nem en vagyok a kerdes celkozonsege, szoval bocsi), de a lanyokon en is valamiert vonzonak tartom, ha van egy kis hasa. Nem tudom miert, egyszeruen szep. 20l
2/2 anonim válasza:
Én is férfi vagyok, de a csajokra bukok. És csajokon is kifejezetten tetszik a nagy has, barátnőmnek egész nagy, sörhas szerű hasa van, és imádom. Sokan furcsálhatják, vagy undorítónak tartják, de nekem bejön, és tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!