Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány napig bírta leghosszabban megállni, hogy magához nyúljon?
Figyelt kérdés
Nekem a rekord 9 nap. De már szinte a falat kapartam. Ha lehet nem és kort is. Csak kíváncsi vagyok.nov. 21. 16:11
1/15 anonim válasza:
Kb. 10 nap, de már nekem is minden bajom volt addigra.
2/15 anonim válasza:
Többnyire egy hét. Egyszer volt talán három hónap, még régen. /F
3/15 anonim válasza:
3-4 hét talán. Nem számoltam. Akkoriban annyi dolgom volt, suli, edzés, meccs, stb, hogy időm nem volt sem energiám ezzel foglalkozni. Az első 1 max 2 hét nehezebb volt, mert akkor mindenre felállt, de aztán valahogy nem.
4/15 anonim válasza:
4 hónap is volt már. Egyszerűen elfelejtem/nincs időm rá
37/F
6/15 anonim válasza:
hat a legtobb 2-3 het lehetett.. nem szamoltam. igazabol csak nem kivantam. /L
7/15 anonim válasza:
1 nap, talán, de lehet nem volt meg a 24 óra :P
L
8/15 anonim válasza:
Az 1 hetet még bírom, 10. nap tájékán szokták úgy érezni a környezetemben, hogy lehet épp megjött és jobb békénhagyni.🤣 18L
9/15 anonim válasza:
Amikor 2 hétig beteg voltam. De a végén már betegen is vertem
10/15 gabor49 válasza:
nalam 2-3 nap tovabb nem birom 50/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!