Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha Nyíregyházán sétálok, ott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Nyíregyházán sétálok, ott tényleg leszólítanak random az utcán, utcai proszituáltak, “civil” ruhában?

Figyelt kérdés

Néztem TikTokon ezt a Magyar Falvit, vagy kit… Kanadai srác.

Most hagyjuk, hogy mennyire etikus vagy káros amit csinál… De nekem meglepő, hogy így random legalább 3 alkalommal futott bele prostituáltakba.

Budapesten ilyet maximum akkor tapasztalok, ha türelmi zónába megyek (van ott egy bolt), vagy ha autóval megyünk, néha autópálya szélén is látni illegális utcai prostikat… De ezeknek az öltözéke alapján rögtön le lehet venni, hogy mi a szitu.

Nyíregyházán meg Miskolcon még sosem jártam, de amúgy mindkettő ottani egyetem elég szimpi nekem.

20/f

tegnap 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Budapest belvárosában rengeteg prosti van este. Engem már többször leszólítottak random utcán sétálva
tegnap 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:
41%
Én jól szituált vagyok, de hogy milyen a proszituált azt nem tudom.
tegnap 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
44%
Autópálya szélén? Azt erősen kétlem...
tegnap 18:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!