Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj ha azt akarom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha azt akarom, hogy egy gót lány budinak használja a számat?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta fantáziálok arról, hogy pl. a számra ül és belehugyozik egy. Nektek szoktak lenni ilyen gondolataitok? Nekem főként alvás előtt illetve reggeli közben szoktak ilyen gondolatok felbukkanni.

tegnap 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Mindezt úgy, hogy amúgy lövésed sincs, mi az a goth, igaz?

Be kéne zárni, mert közveszélyes beteg ember lehetsz.

tegnap 21:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, az ilyen trollok miatt, mint te hanyatlik ez az oldal!
tegnap 21:37
 13/18 A kérdező kommentje:
A fantáziáim kibeszélése, nem tartozik bele a szexualitás témakörbe?
tegnap 21:41
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
egyáltalán nem szégyen, én egész fiatal koromban vágytam már erre, olyannyira hogy le mentem a kerti wc aljába amikor tudtam hogy majd az a bizonyos személy wc re fog jönni
tegnap 21:52
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
Kedves Kérdező! Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem! Most már rájöttem mi volt ez a zavaró, nyomasztó hiányérzet ami végigkísérte egész eddigi életemet. Megértettem végre, hogy csak akkor tudok kiteljesedni, ha egy goth lány belepisil a számba. Goth lányok írjatok 🥺
tegnap 21:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy fel tudtam nyitni a szemed! Illetve 14-nek köszönöm válaszát.
tegnap 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:
36%
Beteg gondolatok. :-(
tegnap 22:36
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Azt ugye tudod, hogy a goth egy rockzenei irányzat, nem egy “kinézet”?

Nem biztos, hogy az a goth lány, akit te néhány sztereotip külsőség alapján annak vélsz.

tegnap 22:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!