Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elgondolkodtatok azon ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elgondolkodtatok azon ha testvéreddel kellene szexelni?

Figyelt kérdés
Baj van a fejemben, ha én elgondolkodtam?
ma 17:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Ketten vagyunk fiúk,tehát nem. Viszont ha nem így lenne, akkor is így gondolnám.

Mert te igen?

ma 17:54
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Van baj báttya
ma 17:55
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Ajjaj... Van baj, nem kicsi.
ma 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha lett volna pl egy szexy hugom tinikorban tuti eszembe jutott volna nekem is:)
ma 18:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Mi ketten vagyunk lányok, úgyhogy én sem
ma 18:06
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem ketten vagyunk lànyok.
ma 18:24
 7/15 Lazy Lover ***** válasza:
16%
Fantázia szinten igen
ma 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
14%
Epp a 20 evbel fiatalabb ocsemet tanutattom romizni,kozben sokszor olelgettuk egymast,mert ritkan talalkozunk. Autan raneztem es mindig is kivancsi voltam,hogy tetszenek -e neki,ha nem lennenk testverek. A szemeben volt valami . Aztan azon vettem magam eszre,hogy rajta fekszem es olelgetem puszilgatom. Ereztem,hogy mintha merevedese lenne,de nem mertem rakerdezni. Aztan nem tudom mi tortent velem,elkezdtem simogatni egyre lejjebb aztan megkerdeztem,h megnezhetem -e a farkat. O tapasztalatlan lanyokkal nagyon. Megkert,h vegyem a szamba. Aztan vegul hatalmaba keritett az erzes ,hogy mindig is vagytam ra es elkepzeltem,h tovabb jutunk az oleles puszilgatasnal. Kozben anya tobbszor bekopogott,mintha erezte volna,h tobb tortenik kartyazasnal. Aztan vegul ugy feloltozve beleultem es sokaig szerettuk egymast. Azota sem tudok masra gondolni csak erre . Nem kerek privatot.
ma 18:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan nagy dolog, sokan elgondolkodnak rajta. N
ma 18:56
 10/15 Eric Griffin ***** válasza:
0%
Legutóbb pont egy ilyen kérdés miatt hagytam el az oldalt, behánytam attól mennyien úgy gondolták hogy semmi rossz abban hogy családtagjaikkal szexeljenek. Úgyhogy most inkább nem olvasom el a válaszokat, de neked egy szexológust javasolok
ma 19:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!