Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főállás mellé 1-2 férfit be lehet vállalni?
Sima szexért mennyit fizet egy férfi?
Elmentem takarítani 1.900-as órabérért. Egy nap kerestem 12-13ezer Forintot.
Bár tudom eladom a testem/lelkem az ördögnek, de ugye szexxel többet lehet keresni 1 óra alatt?
"de ugye szexxel többet lehet keresni 1 óra alatt?"
Nos, amikor kiejted azt a szót, hogy szex, akkor az utolsó mássalhangzó, amit ejtesz, az "sz".
Ha tehát toldalékolod a -val/-vel toldalékkal, akkor a toldalék "v" mássalhangzója az általad utoljára ejtett "sz" mássalhangzóhoz hasonul. Ezt írásban is jelöljük.
Ezért ennek a helyes leírása: szexszel
#1 te is hasznos választ adtál.
Nem helyesírást akar oktatni, csak szexelne
Ha belefér neked, csináld titokban. Ha senki nem tudja meg, nem fognak q-nak tartani, onnantól kezdve csak magadban kell lerendezned ezt.
Nyilván máris elkezdted kapni a privát üzeneteket.
Köszönöm 1es az építő jeleggű kritikát.
Kedves 4-es hol?
2022-ben még a 13.kerületben a Marina parton laktam akkor volt egy lány ára 50rugó. Nem a legszebb lányok voltak.
Honnan tudom? Mert jártak hozzám ebédelni/vacsorázni.
Nehogymár 2024-ben kevesebbet érjen egy fél óra...
Oké tapasztalatom nincs annyi, de hátha van olyan férfi akit pont ez vonz.
20-30k 1 óra átlagban ebben kevésbé csinos és van kimondottan nagyon csinos hölgy is változ korral 20-40 évekig ha válasz popsit is 5-10k szokott lenni mint extra.
Amire te gondolsz 50k+ óra díj az már ilyen celeb felé vagy nagyon prémium kategóriás de azok nem mindig érik meg valamelyik rosszabb mint az átlag szomszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!