Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Házban élők! Ti hogy oldjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házban élők! Ti hogy oldjátok meg a meztelenséget otthon?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek, imádok meztelen lenni. Egyes ablakok viszont az utca fele néznek, ahonnan beláthatnak, pláne este. Az, hogy meglátnak, még annyira nem is zavar, csak nem akarom, hogy leálljanak bámulni esetleg lefotózzanak. :)

F

nov. 14. 12:37
 1/8 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
100%
Redőny, sötétítő függöny.
nov. 14. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Függöny? Redőny? esetleg Penthausba költözni?
nov. 14. 12:40
 3/8 A kérdező kommentje:
A redőnyt nappal nem igazán szeretném lehúzni, ígyis hamar sötét van. A függönyön én is gondolkoztam már, kéne venni. :)
nov. 14. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Mert nincs függönyöd??
nov. 14. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Sötétítő nincs. Nappali van.
nov. 14. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Függöny vagy redőny,és sötétítő.
nov. 14. 12:46
 7/8 menta34 ***** válasza:
53%

és csupasz seggel ülsz a kanapéra meg ilyenek? Hát nemtom. Nem prűd vagyok hanem zavar.

Én otthon donáldkacsába nyomom (poló+boxer), esetleg nyáron poló nélkül.

nov. 14. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Mit jelent a ház? hát mindenki abban él, nem?

Amúgy tudnék én mesélni. Lakótelepen lakok, nem is kell leskelődnöm, elég, ha ilyen időben, amikor korán sötétedik, csak éppen beállok a házzal szembeni dombon lévő garázsba, és nem egy házban lakót láttam már meztelenül, függöny, minden nélkül.

Gondolom, azt hiszi, hogy az első emeleten senki se látja, de hát nem hiszem el, hogy nem tudja, a szemben lévő domb még magasabb is.

nov. 15. 19:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!