Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mennyire dudorodik ki a farkatok a nadrágban? Az szexi ha nagyon látszódik?
Figyelt kérdés
Kinek mekkora a mérete? Nekem 18cm körül van de nadrágtól meg alsógatyától függ mennyire dudorodik ki.nov. 13. 23:17
1/10 anonim válasza:
17 cm körül van és szépen dudorodik a nadrágban.
2/10 anonim válasza:
nekem 7 cm kb, de kicsi golyók, sztem aki big balls al rendelkezik annak dudorodik
3/10 anonim válasza:
Szük farmerjaim vannak, így szinte minden kivehető
Szerintem szexi ,párom szerint túl hivalkodó
5/10 anonim válasza:
ez nem homo kérdés. mér lenne az?
az is homo ha apukád megkérdezed hogyan mosd meg a farkad?
6/10 anonim válasza:
Mereven nem nagyon mutatkozom nadrágban de úgy nyilván sátor van. Lógva se kicsi, plusz golyó is van rendesen, így viszont pl melegítőben nem nagyon merek utcára menni
7/10 anonim válasza:
Lankadtan nem látszik, kivéve ha szűkebb melegítőnadrágot veszek fel.
Mereven 19cm, úgyhogy úgy elég látványos. De nekem tizenévesen volt csak olyan, hogy mondjuk random felállt egy szép lányra és nem tudtam irányítani. Ott volt hogy kínos volt, de olyan is volt hogy megmosolyogták.
8/10 anonim válasza:
Nekem lankadt állapotban is látszik.
5 centi vastag, ha dugdosnám is látszana
9/10 anonim válasza:
Nekem eléggé látszik mert lankadtan is elég vastag meg elég hosszú de engem nem zavar ha látszik amúgy se tudok vele mit kezdeni
10/10 anonim válasza:
Mivel nekem lankadtan is redkívül nagy, ezért hatalmas a dudor mindig.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!