Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy biszexualis a baratnom?
A baratnom nagyon odabujos, olelgetos. Neki ez termesztes. De 1szer szinte elfajult az olelkezes de utana lealltunk. Azota eltelt 4-5 ev es 1ik este nagyon berugott es nagyon osszegabalyodott 1 lannyal. Masnap nagyon megrazta a dolog, de ahogy en latom nem a lany-resze zavarja a legjobban hanem h amugy nem tartja vonzonak a lanyt es most undorodik tole. O azt mondta h annak olyan lanyok akiket vonzonak talal es van akiket nem. Viszont nem merul fel benne h vmi gond lenne, fiuval sok kapcasolata volt, volt amelyik tobb eves es nagyon boldog volt. Lehet h a lanyokkal bizstonsagban erzi magat? Vagy csak nem vallja be maganak sem?
Vagy nem is az es ez csak 1 veletlen kaland volt?
hat ez lehet mert nemreg durvan lett vege 1 hosszabb kapcsolatanak....
ja es bocs a helyesirasert, most latom h felrepotyogtem.
ezzel en is teljesen egyetertek. nekem is ilyen a viszonyom a baratnoimmel es bizony a ferfiak neha csodalkoznak is.
de ha valaki a masik mellett csokolgatja felmeztelenul....az mar velemenyem szerint nem fer bele a barati keretbe.....
vegulis szerintem csak ki akarta probalni. en inkabb azt furcsallom h jobban zavarja a lany kilete mint maga a teny.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!