Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
nem vibrátorom van, de egy 19cm es élethű mű farok,formára és tapintásra is
18L
3/12 anonim válasza:
nem teljesen de nem sok híja hogy teljesen be mennyen
1. vok
5/12 anonim válasza:
Menjen és nem mennyen, csak jótanács.
Másik, hogy fenntartásaim vannak, hogy ez a 18L mennyire takar lányt és mennyire férfit.
6/12 anonim válasza:
Pardon. Igényesek legyetek és ne a masztis vétkekkel játszogassatok, alaposan tönkre lehet tenni vele a nemi szervet és, mint írtam, vétkes az ügy...
7/12 anonim válasza:
Nővéremnek van egy 19 cm, vékony rezgő lila vibrije. Hugomnak nem tudom van e. Nekem van egy műpuncim meg egy péniszköpenyem. 34f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!