Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ment rá barátságotok, rokoni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ment rá barátságotok, rokoni kapcsolatotok arra, hogy felvállaltátok (előttük) homo, bi, leszbi, vagy csoportos szex kedvelő életmódotokat, volt aki szélsőségesen reagált esetleg?

Figyelt kérdés

Mi nejemmel biszexek vagyunk és kedveljük/kedveltük a hármas, négyes együttléteket is. Nem űzünk/űztünk sportot belőle! Két csemeténk van, családcentrikusak vagyunk, így mára nemigen élvezzük többesben a szexet. Viszont, legjobb barátom, miután tőlünk megtudta, amit előtte is sejtett, fokozatosan eltávolodott, majd megszakította velünk a barátságot.

(Időközben még zenei ízlése is a szélső jobboldali stílusú metálzenére változott (finoman fogalmazva), így egyértelmű, hogy mi volt a problémája velünk. Nagy csalódás számunkra, hiszen régen mindig nyitott gondolkodású volt, nem hittük volna, hogy valójában szélsőséges.)

tegnap 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Igen, egy barátság ráment. De azt mondom, nem is volt igaz barát!
tegnap 14:48
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Érdekes meglátás! De én pl. nem állítanám, hogy nem volt igazi barát a haverom. 4 éves korunktól voltunk barátok, ezer évig mindenben lehetett rá számítani, ahogy ő is számíthatott rám. Érdekes, hogy épp az a dolog zavart be, amihez alapvetően nincs köze egy barátnak, rokonnak, vagyis a privát intimélet. Tudom, manapság létjogosultsága van ennek a kérdésnek is egy barátságban vagy családi viszonyokban, de én még akkor születtem, amikor a szexualitás még privát intimitásnak számított, kizárólag azokra tartozott, akik részt vesznek benne.
tegnap 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy barátom, késő harmincas férfi. Munkám során ismertem meg és lettünk barátok,értelmes, nagyon jó beszélgetőpartner volt.Felesége aranyos, amolyan tyúkanyó -féle,akinek a család volt a mindene,két srácuk volt,felsősök.

A férfi egy év után elmondta nekem,hogy ő biszex,ez nem is lett volna baj,mert az embert kell nézni,nem azt,milyen egyébként. De mikor elmesélte,hogy van egy "szeretője", egy harminc évvel öregebb, nem valami jó kinézetű férfi,aki őt "használja", akkor ledöbbentem. Főleg,mert azt is elmondta, szégyelli minden aktus után magát,de mégis valami vonzza ehhez az öreghez és amiket mesélt,attól nekem forgott a gyomrom. Na ezt nem értettem, hogy mi vezetett ide és miért van ebben benne,ha szégyelli magát.

Látta, hogy ledöbbentem és onnantól fogva tartózkodó lett,én sem tudtam másként viselkedni vele. Később már nem találkoztunk,de ő tűnt el,száma is megváltozott.

Lehet,én vagyok a konzervatív,nem azzal van a baj,hogy bi,vagy van valakije. Hanem a minősége,ami nekem ebben az egészben érthetetlen volt.

Mai napig nem tudom hová tenni ezt az egészet.

ma 05:39
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Én is megszakítanám veled a kapcsolatot családos férfiként b.zulgatsz,szégyeld el magad.Milyen példa leszel te a gyerekednek,egy f.szszopó..Büszke lehetsz magadra..ülj le fiam 1-es.
ma 05:43
 5/5 anonim ***** válasza:

En is egy hasonlo eset miatt tavoldtam el az egyik baratomtol, mint a 3mas. Van egy ertekrendem, es kb hasonlo ertekrendu, gondolkodású emberekkel szeretek kapcsolatot letesiteni. A haverom tudja, hogy a csalas nalam tabu, egyrészt anyamat csalta apam es hatalmas trauma volt a csaladnak (sok veszekedés, ongyilkossagi kiserlet, testi bantalmazas stb), plusz ha a baratod megteszi ezt (hazugsag, megtévesztés, csalas) azzal a szemellyel, akit allitolag a legjobban szeret, akkor teged is simán hatbaszurhat. Mert te semmi vagy ehez kepest. Az, hogy milyen ember valaki, megnezheted azaltal hogyan viselkedik mas emberekkel.

Szoval a baratok meselte, hogy o biszex, semmi gondom nem volt ezzel, mas biszex ismerosom is van. Aztan par honapra ra azt is elmeselte, hogy csalja a parjat ferfiakkal (csalados, gyermekes ember). Es itt kicsit megtort bennem valami, ugye en szinte minden nap lattam hogyan nyaljak egymast a felesegevel, es en tényleg elhittem hogy boldogok. O maga is azt mondta szereti es nincs semmi gond. Es megis megteszi, bevallom undorodtam tole, ebben reszben benne van a multbeli traumam a szuleimmel, szoval nem mind kifejezetten fele iranyult, de mar sose tudtam ra ugyanugy nezni mint elotte. Neki ez az egesz csak jatek, szereti jatszani ezt a szinjatekot. Es most mar buntudatom is van, hogy elkellene mondanom a nejenek, hogy csaljak, raadasul mivel a ferje biszex titokban, ferfiakkal csalja.

Abban remenykedek, hogy legalabb a felesege is majd csalja idovel, de erre keves az esely. Nagyon huseges tipus... Es pont egy ilyen mellett kotott ki.

Szoval mivel nem gratulaltam a "baratomnak" a csalasokhoz, elkezdtunk eltavolodni (amit igy utolag nem is banok).

ma 09:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!