Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszlányok mi volt nálatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok mi volt nálatok a legjobb és legrosszabb/gusztustalanabb vágy, igény vagy szituáció?

Figyelt kérdés

..1...Mi az ami elsőre extrém volt de bele mentél és nem is volt annyira rossz?

..2..mi amit már nem vállaltál és jobb is?

nov. 13. 06:30
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
46/Fvagyok!én pár hónapja kértem extrém dolgokat rosszlánytól,köpjön,pisiljen a számba,kakiljon le ezeket meg is tette!felhoztam a hányást is(még nem próbáltam)de arra már nemet mondott!!sajnos nagy a távolság külömben visszamennék hozzá!azóta is ilyen lányt keresek,de sajnos nem találok a környékben!
nov. 13. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Legjobb:hamvas,valóban 18 éves,kezdő,odaadó csajszival análszexelni.

Kedves,normális prostikkal szexelni,ezekből volt több is.

Legrosszabb:

Seggbe akartam dugni a prostit,átfordítottam kutyába,de vastagon sz@aros volt a segge.

Volt aki le akart húzni pénzzel.

Igénytelen,büdös,koszos lakások,leélt prostik.

Legviccesebb:

Épp dugtunk,bejött a barátnője,aki szintén prosti volt Teljesen meztelen volt,nem zavartatta magát.Valamit keresett,aztán végigmért,mondta hogy látogassam meg őt is.🙂

nov. 13. 15:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Meglátogattad?
nov. 13. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem,nem emlékszem már,hogy miért.
nov. 13. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:

1: égetés

2: kaviár; kisbabaként kezelés, ebbe minden szaros-húgyos undorító dolog is beletartozott volna; de ide sorolnám az öreg nagyapókat is, akik összenyálaznák a lábam, undorító…; fika-, turhazabálók; g.cigyűjtő kérések, a franc fogja eltárolni nekik az undormányukat

nov. 15. 15:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!