Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt bugyit hol lehet eladni?
Erről az oldalról mi a véleményetek? Szerintetek megbízható az anonimitást, diszkréciót illetően?
Ezek az oldalak anonimak, azzal nincs is gond. A gond az, hogy a vevők többsége olyan mint az #1-es. Nem önmagában bugyit akar venni, hanem valahogy kapcsolatba is akar kerülni az eladóval.
A linkelt oldal valószínűleg diszkrét, de kicsi lehet a forgalma, mivel a vevők nem tudnak kapcsolatba lépni az eladóval.
Egyébként akkor tudsz sikerrel eladni ilyen dolgokat ha "előtte/utána" képet is mellékelsz hozzá (szerintem érted mire gondolok).
Szerencsére néhány kekeckedő “csak személyesen” barmot leszámítva mindenkivel meg tudtam oldani, hogy igazoljam magam, nem olyan nagy dolog.
Én sem akarok senkivel találkozni (nem is fogok), vannak, akik pl 3 és fél éve visszatérő vásárlóim, utalással, automatás küldéssel megy a dolog, kapnak videót, képeket, amiről tudják, hogy nem netes, és nem a szomszédról készült.
(Itt is adtam már el egyébként.)
Indexet hagyjuk, már jó ideje csak egymás jelentgetése megy, mióta páran konkrétan szexuális szolgáltatást árulnak… Én ott emiatt nem is próbálkozom már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!