Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot , aki fiatalabb tőlem , nagyon szeretne velem lenni és én is elkezdtem vonzódni hozzá. Elárulta , hogy még nem volt szexuális kapcsolata. Mit csináljak ? Az az igazság , hogy nekem nagyon fontos a szex egy kapcsolatban
Figyelt kérdés
Sosem voltam még olyan férfivel, akinek nincs semmi tapasztalata. Ti mit tennétek ? Teljesen leesett az állam , mert vonzó, értelmes a srác , fogalmam nincs , mit csináljak.nov. 11. 22:18
2/9 A kérdező kommentje:
2, ez tény.
nov. 11. 22:50
3/9 anonim válasza:
Én adnék neki esélyt, ha egyébként tetszik nekem a srác. Az is lehet, hogy ugyan tapasztalata nincs, de ügyesen ráérez a dolgokra.
4/9 anonim válasza:
Szexelj vele s akkor nem fog hiányozni neked se a szex s ő sem lesz már tapasztalatlan
5/9 anonim válasza:
Csak felhívnám rá a figyelmed, hogy valakinek te is voltál kezdő, tapasztalatlan. Kicsit kitűnik a kérdésedből, hogy amennyivel előrébb vagy, azt fölénynek veszed. Tehát ha eljuttok odaáig, segíts neki. S többi úgy is alakul magától.
6/9 A kérdező kommentje:
A válaszokat , tanácsokat köszi, majd végiggondolom a többi tényezővel együtt az egészet.
nov. 12. 07:34
7/9 anonim válasza:
Szerintem szexelj vele, hajtsd meg mint Singer a varrógépet. Ha te vezeted be a szexbe, legalább úgy fogja csinálni, ahogy neked jó.
8/9 anonim válasza:
Hány év van köztetek? Illetve ő és te hány évesek vagytok?
9/9 anonim válasza:
Hát, gratulálok.
Sok értelme volt a válaszok 80%-át kitöröltetni. Ilyen az, amikor mindenki szembe megy az autópályán.
Akkor már jobb lett volna a kérdést.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!