Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem fel a munkatársamat?
Figyelt kérdés
Mind a ketten szinglik vagyunk már, de régebben is mondta, hogy a férjével már nagyon rég nem volt, külön is aludtak de most már el is költözött tőle.
Aki ilyet csinált hogyan próbált finoman közeledni? Szerintem nyitott lenne rá, mert többször szóba hozza nevetve, hogy nincs rég óta szexuális élete. Ahol dolgozunk cégnél van berendezett szoba is. Szóval még hely is lenne.
Én 35F, 44N
nov. 11. 12:29
2/7 anonim válasza:
Jaja, szokásos, munka után hívd el valahova. És szerintem ne a munkahelyet használjátok, ott a legkönnyebb lebukni.
3/7 anonim válasza:
Hát vannak bajok ha 35 évesen itt kell megkérdezni és nem megy magadtól :(
4/7 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem mert ne lenne ötletem, de lehet kapok jobb ötletet ki tudja.
nov. 11. 14:36
5/7 anonim válasza:
Ha megint szoba hozza akkor mondd neki azt hogy “akkor ma este dugunk”🤣
6/7 anonim válasza:
Legyél közvetlen, mint ő, és felpörögnek az események.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!