Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szedjem fel a munkatárs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel a munkatársamat?

Figyelt kérdés

Mind a ketten szinglik vagyunk már, de régebben is mondta, hogy a férjével már nagyon rég nem volt, külön is aludtak de most már el is költözött tőle.

Aki ilyet csinált hogyan próbált finoman közeledni? Szerintem nyitott lenne rá, mert többször szóba hozza nevetve, hogy nincs rég óta szexuális élete. Ahol dolgozunk cégnél van berendezett szoba is. Szóval még hely is lenne.

Én 35F, 44N

nov. 11. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el kávézni!
nov. 11. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, szokásos, munka után hívd el valahova. És szerintem ne a munkahelyet használjátok, ott a legkönnyebb lebukni.
nov. 11. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát vannak bajok ha 35 évesen itt kell megkérdezni és nem megy magadtól :(
nov. 11. 13:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem mert ne lenne ötletem, de lehet kapok jobb ötletet ki tudja.
nov. 11. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha megint szoba hozza akkor mondd neki azt hogy “akkor ma este dugunk”🤣
nov. 11. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Legyél közvetlen, mint ő, és felpörögnek az események.
nov. 11. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Udvarlásról hallottál már?
nov. 11. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!