Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már olyan hogy szeretődtol haza érve együtt voltál a pároddal ferjeddel és ő nyalás közben az előző férfi cuccat vagy mást nyalt ki?

Figyelt kérdés

nov. 11. 06:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
Hát azért minimum megtöröltem, szóval úgy konkrétan nem nyalta ki más "cuccát" de volt ilyen eset
nov. 11. 06:30
 2/23 anonim ***** válasza:
50%
Volt igen. 26L
nov. 11. 06:53
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
nov. 11. 06:53
 4/23 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos még nem volt ilyen...
nov. 11. 07:10
 5/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt.
nov. 11. 08:04
 6/23 anonim ***** válasza:
39%

ugyan nem vagyok lány, de olyan volt, hogy a csajt én reszeltem délután, este meg a csávója :D

Késő éjjel írt, hogy elég "kemény" napja volt, ismételni kéne....

mindom b+ ez a nő....

Nade kihasználtam amíg lehetett, Ő is élvezte a félrekufircot.

nov. 11. 08:19
 7/23 anonim ***** válasza:
56%

Nem volt, mert sosem szokott belém élvezni.

Olyan volt max, hogy esetleg a számban érezhette, de nem szólt sosem, szóval nem tudom.

nov. 11. 08:31
 8/23 anonim ***** válasza:
79%
Nőkhöz szólt a kérdés, és nemvolt!
nov. 11. 09:21
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen még nem. Talán 1-2 alkalommal volt hogy egy napon volt a kettővel de előtte azért kimostam magamból vagy nem oda kaptam
nov. 11. 09:40
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig megtorlom odalent utana tehat maset meg nem nyalta ki. Vagy ha a szamba elvezett ettem egy ragot de sose tette szova ebbol kifolyolag nem tudja vagy nem akarja elmondani.
nov. 11. 14:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!