Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kéne valami találkozós hely. ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéne valami találkozós hely. Tudtok ilyesmit?

Figyelt kérdés

Írogatok egy pasival, és egyikünknek sincs helye, se autója.

Kéne valami hely ahová tudnánk menni szexelni. Én még a szüleimmel élek, tehát hosszabb időre nem szívódhatok fel.

Gondoltam rá hogy vasútállomás wc-je vagy valami áruház wc-je, de ő ott nem nagyon szeretné.

nov. 10. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Na és magyarföld melyik részén keresel bszoldát?
nov. 10. 22:37
 2/8 cinderella_ ***** válasza:
100%
Mert neked jó lenne egy húgyszagú nyilvános wc-ben? Jó ég. 😧🤢
nov. 10. 22:45
 3/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:

Azért a WC-től valami kulturáltabb helyett keressetek, ha egy mód van rá. Nagyon illuzió romboló lenne az egész. (De lehet csak én gondolom így.)

F

nov. 10. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Nagyobb városokban lehet pl szobát bérelni pár órára:)
nov. 10. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Búvóhely pár órára, Google a barátod!

Azért nagyon igényes lehetsz, hogy WC-ben akarod...

nov. 10. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Búvóhely, szoba pár órára. Budapesten biztos, de szerintem nagyobb városokban is van.

Ha nagyon falun laktok akkor meg marad a szénakazal, bár most még ahhoz is hideg van :D

nov. 11. 00:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem van autóm, és helyet is tudok vele, meg ha úgy van segítek is, írjatok nyugodtan, egy igényes ffi
nov. 11. 06:40
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es korrekt a felajánlás, de engem az is èrdekelne vajon mit vársz cserèbe? Beszállnál 3.-nak?
nov. 11. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!