Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Császár után 3hónapig rendszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Császár után 3hónapig rendszeres mensi, most 7napos késesnél tartunk, terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kérdésem az lenne hogy jun 13.an született a gyermekem 3.csaszar.. Kb évet vártunk most a 3.babara hormon probléma miatt nem tudtam teherbe esni..Nem is lehet, meg nem is szeretnenk tobb gyermeket. Aug.-ba jött meg elosszor a csaszar utan aztán még 2x megjott mindig pont időre. Most 3.an kellett volna megjojjon azóta semmi. Gyógyszert nem szedek, majd spirált szeretnénk felrakatni... Óvszerrel védekezünk, az elején volt hogy kb fel percig betette a párom gumi nélkül... Most ezen aggódom.. De pl aki megszakítással közösül? Mit gondoltok? Csaszar elott is kb 40-50naposak voltak a ciklusaim.. :( holnap veszek tesztet

nov. 10. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon kevés az esélye.

Mi megszakításos módszerrel védezetünk, sosem lett gyerek belőle. De mikor elhatároztuk, hogy most szereténnk akkor elsőre összejött.

nov. 10. 20:09
 2/2 anonim válasza:

Nem valószínű hogy terhes lennél.

Szerintem eléggé megvannak még "borulva" a hormonjaid de csinálj tesztet ha attól megnyugszol.

Nekem 8 hónap után jött meg és volt olyan hónap amikor késett 1 hetet, pedig előtte és azóta is pontos a ciklusom.

nov. 11. 23:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!