Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiként fenekelés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként fenekelés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Akik szoktak alárendeltként fenekelést kapni, ti hogy találtatok hozzá partnert? Hetero, kulturált, budapesti férfiként nekem nem nagyon sikerült eddig, kizárólag szexmentesen érdekelne pedig...

32/F

nov. 10. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Szexmentes fenekelés? Elverhetlek, ha gondolod.😂
nov. 10. 18:10
 2/6 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
51%
Véletlenül találtunk egymásra egy lánnyal. Amikor megismerkedtünk, nem tudtam róla, hogy domina és profi módon fenekel. Nagyon élvezem a fenekelést általa.
nov. 10. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Nekem férfi dom csinálja. Mivel hetero vagyok ezért garantáltan nincs szexuális része a dolognak. Mert egyébként ha csaj csinálja akkor hiába magyarázod be magadnak, fel fogsz izgulni, és onnantól kezdve az már szexről/erotikáról szól, nem a fenekelésről.

Ha nincs erotikus oldala, akkor tudod csak meg mekkora potenciál van a szigorú, következetes, rendszeres fenekelésben. Az életvitelben rengeteg dologban motivál, tanulás, munka, sport, egészséges életmód, stb.

nov. 10. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Ezen a fórumon válaszoltam nőknek és kettőt is találtam a lakhelyemen:

Fenekelés/spanking - Index Fórum [link]

Ha a soraidból kiderül, hogy nekik is tetszene ha elfenekelnének, akkor biztosan összejöttök.

nov. 11. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Fizetős dominánál.
nov. 11. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Barátnőm elfenekelt, ennyi
nov. 13. 23:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!