Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csiált egy videót a telefonjával ahogy maszturbál meg találtam a telefonjába.Meg lehet nézni valahogy azt hogy el küldte e valakinek ?Amikor rá lépek a videóra alatta azt írja Watsprol mentve.
Mennyit szexelsz vele?
Miért nézegeted a telefonját?
Nem szoktam vaccapolni, de nekem az tűnik logikusnak, hogy ott elküldte valakinek, majd onnan lementette.
De amúgy ez mit kell jelentsen? Lehet, hogy egy lánynak küldte, de ha egy pasinak is, az még nem jelenti, hogy dugna is vele, csak épp ennyi virtuális félrelépésre van szüksége, hogy másnak is tetsszen, jól esik az önbizalmának, izgalmat hoz a nemi életébe. A legtöbb ember úgy szextingel, hogy kvára nem akar továbblépni, csak plusz izgalomra van szüksége. Amúgy meg semmi közöd ahhoz, mi van a telefonjában, kinek mit küld és kivel beszél. Ez az én álláspontom, amivel nyilván nem vagyok népszerű, de én ezt a birtoklósdi-csekkolósdi párkapcsolatot sose preferáltam, egy nővel se csináltam.
F
Elküldte, majd kitörölte, hogy ne találd meg.
Majd mikor már kevésbé parázott lementette onnan magának.
Tehát ezer százalék, hogy elküldte!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!