Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom csiált egy videót a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csiált egy videót a telefonjával ahogy maszturbál meg találtam a telefonjába.Meg lehet nézni valahogy azt hogy el küldte e valakinek ?Amikor rá lépek a videóra alatta azt írja Watsprol mentve.

Figyelt kérdés

nov. 10. 10:12
1 2
 1/14 menta34 ***** válasza:
87%

Mennyit szexelsz vele?

Miért nézegeted a telefonját?

nov. 10. 10:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neki küldték nem?
nov. 10. 10:20
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
A jelek szerint az nem a párod farka a videoban, amit kapott.
nov. 10. 10:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Nő a párom és ismerem a punciját
nov. 10. 10:28
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Akkor külde valakinek
nov. 10. 10:30
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem szoktam vaccapolni, de nekem az tűnik logikusnak, hogy ott elküldte valakinek, majd onnan lementette.

De amúgy ez mit kell jelentsen? Lehet, hogy egy lánynak küldte, de ha egy pasinak is, az még nem jelenti, hogy dugna is vele, csak épp ennyi virtuális félrelépésre van szüksége, hogy másnak is tetsszen, jól esik az önbizalmának, izgalmat hoz a nemi életébe. A legtöbb ember úgy szextingel, hogy kvára nem akar továbblépni, csak plusz izgalomra van szüksége. Amúgy meg semmi közöd ahhoz, mi van a telefonjában, kinek mit küld és kivel beszél. Ez az én álláspontom, amivel nyilván nem vagyok népszerű, de én ezt a birtoklósdi-csekkolósdi párkapcsolatot sose preferáltam, egy nővel se csináltam.

F

nov. 10. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Elküldte, majd kitörölte, hogy ne találd meg.

Majd mikor már kevésbé parázott lementette onnan magának.

Tehát ezer százalék, hogy elküldte!!!

nov. 10. 11:50
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy frusztrálja, hogy kontrollálni akarod, és csak azért is belemegy ilyen online kalandokba, hogy bizonyítsa magának a szabadságát. Iszonyat gáz belenézni a másik telefonjába ilyen céllal. Én csak akkor nyúlok a feleségem telefonjához, ha ő kér meg rá. Mondjuk a FB-ba mindketten folyamatosan be vagyunk jelentkezve gépen is, dehát ott sincs semmi titkolni valónk meg amúgy telefonon se.
nov. 10. 12:58
 9/14 A kérdező kommentje:
De az az érdekes hogy esküdözik a gyerekeink életére hogy nem küldte el de tudom hogy el küldte mert direkt probáltam a watsap kamerával csinaltam egy rövid videot és amig el nem küldtem a masik watsap számomra mert két watsapom van addig nem tudtam le menteni a galériába innen tudom hogy el küldte valahova
nov. 10. 13:47
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Jaaaaj ezek az agyalások. Valami nyomorult reklámokat teszenek a videohoz alapból ahogy elküldöd.
nov. 10. 14:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!