Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok/nők akinek párja és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők akinek párja és szeretője is van de így is kevés a szex neki?

Figyelt kérdés
Kort írj majd , vajon a fiatal vagy érett korosztály lesz több?

nov. 10. 08:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nekem kevés. De ennek az az oka, hogy a férjem külfödön dolgozik és 3 hetet kint van, egyet itthon. A szeretőmnek meg családja van, így nem mindig ér rá. Nehéz összehozni.
nov. 10. 08:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Időhiány, háztartás , gyerekek 🤷‍♀️

Így nehéz összehozni

35

nov. 10. 08:52
 3/11 A kérdező kommentje:

Értem.

Akkor ugyan az mint nálam, annyi különbséggel hogy én férfi vagyok, itthon semmi évek óta, a szerető meg ha van, akkor necces a hely. Bár már vannak búvóhelyek

nov. 10. 09:02
 4/11 anonim ***** válasza:
A szertő is általában házas, ennek előny, hogy megértőbb és diszkrétebb mint az egyedülálló. De hátránya is van az időhiány meg a gyerekek 😅
nov. 10. 09:07
 5/11 A kérdező kommentje:

.4. igen előny hátrány.

Sajnos jobb a családos.

Meg ha nehéz is összehozni.

nov. 10. 09:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezért jó, ha több szerető van.
nov. 10. 09:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Elsőnek szerencsétlen férje hogy egy ilyen nőért dolgozik .. remélem ő is megcsal legalább úgy kicsit igazságosabb lenne.
nov. 10. 09:30
 8/11 A kérdező kommentje:

..7... Ez elég valószínű! Ha nem 60evee vagy több a fickó biztos hogy igen. 2...3 hétig biztos hogy nem bírja ki.

Meg a kamionosok valószínűleg ahogy olvasni és hallani lehet rendszeresen járnak el lanyokhoz

nov. 10. 09:34
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Miért szerinted a külföldön dolgoző férjek hány százalékát csalják? Nagyon sok. Nemzetközis kamionos ismerőseim nagyrészét csalják. A haverom ezért hagyta abba. Ez a nőknek amúgy arany élet. Külfödön keresi a sok pénz a férj, míg ő otthon ül a seggén és dugatja magát :D

Ha nő lennék és lenne ilyen balek pasi, biztos én is kihasználnám.

nov. 10. 09:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyitott kapcsolatban élve is kevés a szex. Biztos velem van a baj, mindig is nagy szexuális étvágyam volt.N
nov. 10. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!